Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz G4ga #7146 üzenetére

Ha légi egységeket szeretnél akkor, War eagle és Skyelf Templar T2re. Az egyik csak földi a másik csak légi egységeket támad és így jól kiegészítik egymást. Area Ice shildet érdemes beszerezni hozzájuk, hogy legyen valami támogató spelled. T3ra Northland Drake (szerintem mindegy melyik affinity) és esetleg Skyelf sage (inkább a képessége miatt szeretjük, mintsem a támadóerejéért). Támogatásnak Ward of the North.
    De attól, hogy erős légi egységei vannak a frostnak azért még sükséged lesz földi egységekre is.
    T1re már korábban leírtam. T2re lyrish knightot érdemes beszerezni, T3ra Tremor vagy Silverwind Lancers (két nagyon eltérő lap, attól függ mire szeretnéd használni), mindkettő common szóval nem lesz drága.
    T4re szerintem már érdemes nature orbot hívni a heal ill az olcsóbb és gyorsabb T4 egységek miatt vagy komolyabb beruházás kell (sok BFPbe kerülő lapok). De ha nem zavar a lassúság (vagy nem számít az adott pályán) akkor használhatsz Construst+Battleshipet is.

Ezen kívül vannak még a frostba nagyon jó és igencsak drága egységek, ha hajlandó vagy sok bfpt költeni akkor ezekből is beszerezhetsz párat.
    T3ra Avatar of frost és Core dredge, T4re Ironclad és esetleg Dreadnought (lehívása 4 frost orbot igényel!).

(#7149) G4ga: Eddig 3 kiadás jelent meg, ezekből a Renegade és a Lost souls esetében minden lapnak két verziója van (affinity). Lényegükben nem különböznek, de kisebb eltérések vannak, amik adott esetben lényeges (akár többszörös) árkülönbséget eredményezhetnek, ezért a kereskedésnél ezekre mindig nagyon figyelj!
    Deep oneból szerintem PvEre mindegy ezért inkább az olcsóbbat vedd, Deathgilder és Skycatcher esetében most így nem tudom mi a különbség de szerintem ott sincs lényeges különbség.

• Murder3

addikt

válasz G4ga #7147 üzenetére

meg a renegade, és lost edition általába.

a léyneg h más a speciális képessége pl
    Deatglider kék verziója knoc backolja az s egységeket a másik viszont a falról knockolja le az egységeket.

pure frostba a War eagle van t2-n és a Northland Drake t3-on mind2 lap pure.
    illetve t4-en egy 2 frost orbos Battleship.

• Simid

senior tag

válasz G4ga #7137 üzenetére

Szia, phanze leírt minden lapot amit érdemes berakni. PvEben ez inkább nature deck, a fire inkább csak spell támogatás, a fire egységek közül szerintem max a fire stalkert érdemes használni és T3on még a magma fiendet.
    Ha van bfd a Shrine of Wart mindenképp szerezd be PVEben nagyon hasznos.

Ha a légi egységeket szereted akkor viszont ne nagyon erőltesd ezt a színt. Inkább a pure frostot (csupa kék orbok) ajánlanám az a legerősebb ilyen téren.

• Murder3

addikt

annyira ne bízz a repülő egységekbe pve-be.
    mana wing ez t1 nat de elég drága.
    Skyfire ez olcsó és beillik a twilight pakliba
    Deathglider na ott van t2 twilight lény hasznos képességgel olcsó is.
    t3-swamp drake
    asszem más nicns si
    t4
    lost spirit ship(1shadow,1frost)
    giant wrym(1 nature)
    skycatcher(1fire,1nat)(drága lap twiligh pakliba nagyon jól jön)
    fire dragon(3 fire orb)
    Grim bahir(2 shadow)(drága lap,szar)
    Battleship(2 frost)

asszem ennyi jut msot eszembe.

sztem építs twilight paklit olcsó lapokkal vannak benne és igen szórakoztató velük menni.
    egyedül a Skycatcher ami nagyon drága a többihet kéepst.

jer1cho:A játékon belüli mail rendszerrel, rámész ahol írni kell üzit és ott alul vann a lapoknak kihagyva hely, oda behúzod a küldeni kívánt lapot és elküldöd levélként.

• phanzetomox

őstag

milyen nickel játszol ingame ? van bfp-d vagy csak kezdő lapokkal játszasz ?
    gondolom pve pakliban gondolkozol, tehát ami jól jön :
    - ensnaring roots
    -shaman
    -windweavers
    -surge of light
    -oink
    -fire stalker
    -breeding grounds
    -giant wyrm
    -lava field
    -colossus vagy grimvine
    -magma hurler