- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6111 üzenetére
Frost hogy öli meg olyan gyorsan? Valamit rosszul csinálsz akkor.
Amikor meglátod az imperialst akkor lehozod a guardot, mire odaér már használható lesz.
Ha meg középért harcolsz akkor használd ki a swift előnyt. Előbb érsz oda, van időd felkészülni. Csak lehetőleg ne kövesd el azt a hibát mint sok shadow játékos, örül a fejének, hogy a dreadcharger még a scavengernél is előbb középre ér és felhúz egy wellt. Gondolom ezzel azt hiszi ő nyerte az első csatát aztán csak pislognak mikor nincs powerje a sunderer meg az imerials ellen... -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5994 üzenetére
Az a baj a legendary lapokkal, hogy sokan használják. Így, meg csak a helyet foglalja. 20 lapos decknél arr bazirozni, hogy a másiknál nem lesz elég meleg.
Már most kellett volna, hogy pvp-re min 22-s legyen a deck. A következő editionnál meg 24-s. Mert a 20 lapot 4 frakcióra tervezték, oda elég is volt. Azóta jött egy csómó lap, így elég lukas mindenkinek a deckje. Sokszor nem a tudás dönt, hanem az, hogy akivel találolkozol mire van összerakva a deckje. A fire-nék viszonylag egyszerű mert ők támadnak. Frost, shadow rush szintén kivitelezhető t1-n. A nature itt megint bajban van. A rush elég meleg, csak gyengébb játékosoknak eladható. T2 már nem rossz, vizont egy jó lava vagy fönix 2 támadó burrowert is leszed.
Szóval kellene a + hely. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5826 üzenetére
Az ember mikor visszanézi a meccset mindig egy apró momentum az ami miatt buktad a partit. Pl nem kellett volna wellt húzni és társai.
Ehhez is be kell melegiteni. Jó formában lenni. Legyen ritmusa a játéknak stb. Magyarul mint a profi sportban. Az dönt, hogy fejben ott tudsz lenni vagy sem. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5775 üzenetére
fullos paklival persze hogy könnyebb, de sztem 10en egynéhány szintnél magasabbat nem fog elérni jópár up vásárló. aki meg feljebb jut az akkor is elérné a magasabb szintet ha nem bfpből veszi az upokat.
ez csak egy opció, azoknak akik megunták az up vadászást egy-egy mapon, vagy az rpve-ket.
ha elérhető lenne nálunk is valszeg én is élnék a lehetőséggel, mert az rpve-kre ráuntam, normál mapon meg nagy mázli kell ahhoz hogy azt dobja be ami kell, főleg így hogy már a lost upokat is berakták a régi mapokra.
igaz nekem csak 3-4 up hiányzik a jelenlegi paklimhoz.de ezt hogy csak a németek vehetnek tokent..... ezt mi alapján ellenőrzik? ip?
mert így az esélyek koránt sem egyenlőek, nekik tokenvásárlás, USA-ban meg féláron van a bfp.....(#5785) krómX pve-ben kb. sehogy...max rang alapján
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #5748 üzenetére
Láttam egy szóló Blight replay-t, ahol nagyon ügyesen használták a Befallen-t. Ha azt a pályát szólózod, akkor a kezdő orb-odat a második támadó hullám már lerombolja és egy csomó XL és egyéb egység állomásozik ott. A srác egy Nightguard-dal (swift volt) a közelükbe ment és időnként rájuk nyomott egy befallen's curse-t. Egy idő után az összes ellenfél elpusztult és meg tudta szerezni a 3. orb-ját. Szóval én még nem írnám le azt a lapot teljesen, PvE-ben még lehet hasznos.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #5736 üzenetére
ehh.. xD nincs veled bajom de olyan fárasztó vagy
igazából nemtudom mit mondjak neked hogy ne értetlenkedj
na vettem egy tome-t a rogan miatt mivel így sehogy se bukhtaok sokat még ha béna a tome akkor se, hamar el is adtam, mielött értéktelen lesz
így megérte kerestem egy csomó bfp-t a tome-on ( elcseréltem a rogant grinder+backlash-ra, volt a tome-ban még egy ironclad red, enforcer, deep one green, ice guardian, dryad blue !, meg sok apróság)
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #5721 üzenetére
jó lenne ha feltünne hogy amint valaki elkezd valaki szidni egy nem shadow lapot te azonnal mellé állsz,
(egyébként shadow fönixről mit gondolsz ? ha már ennyire zavar téged is az eruption )
eruption jó úgy ahogy van, idegesítő tud lenni de az olyan játékos aki folyton nyomkodja valszeg nem tud játszani, vagy örületes power előnyben van
Nature ellen akkor igazán hatásos ha dazed egységekkel jön, bár ez csak a shadow és fire ruhsolókat érinti, ők azok akik nagyrészt dazed egységekkel nyomulnak azok ellen hatásos, de szintén csak béna játékos ellen, aki nem húzza szét az egységeket.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #5717 üzenetére
A decomposert szerintem nem tudod értelmesen használni pvpben. Ha power nyerés a cél akkor ebben egyértelműen a shadow a legjobb (bár a pure nature is határozottan erre épít). A recource booster vagy embalmer+furance of flesh kombó is jó megoldás, de én nem ajánlom, hogy kettőnél több épületet használj, mert értékes helyeket foglalnak.
A Portal Nexus-t én még csak agyatlan lost shade rusherektől láttam, így próbálja megmenteni a shade-eket ha mégsem jön be a rush. Pure shadownál nem hiszem, hogy nagyon cél lehet az egységeid "kimenekítése".
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5647 üzenetére
Kobold védelmi torony: T2 pure frost. Ár: 90 power. Rare. Két illyászt lehet elhelyezni rajta. I up 3-t. II up 4-t. III up Rögzitett módban a rajta lévő egységek lőtávja 25%-l nő.
Tulajdonságok: Construction hut (50%-l gyorsabban épül). Mozgás slow. Rögzitett módban a fent emlitett képesség ill a körülötte lévő egységekre (20m-s körben) 10%-l kevesebbet hat a cc.[link]onset: leforditanád ezeket nekem?
A twi curse nem müködik a shadekre?
Amúgy szerintem roots, wildfire + lava. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5635 üzenetére
Vannak mapok ahol ha nem támadsz véged. Egyébként az új lapoknak a losthoz mérten kell jónak lenni. Mikor ezeket kiötlöttem ezt vettem alapul.
Szóval szerintem igen is kiindulásnak mindhárom lap jó.
Annál is inkább kell nekünk minnél többfajta lapot késziteni, hogy ne legyen sematikus a játék. Minnél több variáció legyen. Meg a phenomic tempóját ismerve ha mi nem készitünk lapokat ők lassan fognak.[link] tehát szeretném ha minnél többen véleményeznék ezeket az ötleteket.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5628 üzenetére
Az envenom egy kritikán aluli lap. Értelme nincs. Ha épületre is hatna akkor ok. Annyi powerért lehivok mást egy orbon és kétszer több sebzést kapok.
A harvihoz képest ez kismiska. Ráadásul két orbon szét lehet cc-ni. Vagy l-s sebzésü lapokkal beverni.
Kell a naturénak is egy területre ható támadó spell.
Ráadásul ha megnézed ezeket a spec képességeket nem azonnal, vagy 10 másodperc után lehet ledobálgatni.Maelstorm az 4 orbos. Lássuk be elég karcsú. Mig a firének, shadownak már t1-t2-l van támadó varázslata.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5619 üzenetére
Evil roots-t nem igazán értettem.olyasmi lenne mint a paralise?
Wight lordnak majdnem annyi élete van mint harvesternek..de az alapötlet tetszik.
Bone Rider a kedvencem,tényleg jó.
Cemetery Fieldnél vagy a sebzésnövelés vagy a sebzéscsökkentés,de a kettő egyszere ne,szerintem.
Chaos-ez most az Amok kártya T2 -n? xD
Necro Boomra inkább nem írok semmit,sztem te is érzed hogy elég imba lenne pvpben is
Slave of the Deaden még tényleg van mit csiszolni.
Undead Invasion az komoly, úgy értve hogyha meghalnak akkor egyből a sima powerbe mennek,nem a voidba ,nem? így elsőre 350 power az korrekt pvpben.
Undead Shield legalább 200 power legyen ,ha a harvyra rányomod nyertél,wow :_D
Undead slayer olyasmi lenne mint lost shade,elég leszedhetetlen fajta ,ráadásul siege..háát )
Undead wiking túl olcsó,60-65 power és balanszos.
Winteryard tetszik,balanszos is.Remélem felvesznek a BF hez kártyatervezőnek a verseny után,több jó ötleted volt mint a Phenomicnak egy év alatt
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5616 üzenetére
Az egyszerre több egységet támadást nem ajánlom,ez supporter egység,nem az a funkciója. Inkább olyasmi támadást min dryadnak.mondjuk paralizálás.
Ha az regeneráció nő sztem kicsit Op lesz, most ha van 3 druidád jobb mint egy wheel of gifts vagy hogy?A többi lapot hol lehet meglesni?
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #5581 üzenetére
"a másik affos offering(nem a zöld) az mibe különbözik a zöldtől?"
A másik affinity-s offering nem az orb igény alapján növel charge-ot, hanem az egységek mérete alapján. Tehát ha feláldozol egy XL-es egységet, akkor minden XL-es egységed charge-a növekszik eggyel. Természetesen a max. charge fölé ebben az esetben sem lehet menni.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #5568 üzenetére
Igen a max charge fölé nem mehet. A példánknál maradva tehát ez azt jelenti, hogy ha lehozod a harvit amin nincs semmi charge UP akkor 0 lesz a lehívható egységek száma és elkezd tölteni. Amint feláldozol egy T2es egységet offeringgel feltöltődik eggyel és azonnal lehívhatod, de ha nem hívod le akkor többet már nem tudsz "tölteni" rajta mert nincs charge UPod.
Az általad leírt eset valami bug lehet (nekem is volt már ilyen). Elvileg mindig csak egyet kell töltenie minden egységre az adott orbon. Az orbos rész pedig arra vonatkozik, hogy a zöld affos csak a feláldozott egység tier-jébe tartozó lapokat tölti 1-gyel (de abból mindet ha a chrage limit engedi). Szóval a 2 orbos az összes két orbosat, a 4 orbos az összes 4 orbosat, beleértve a feláldozott egységet is!
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #5563 üzenetére
Nem értem mit nem értesz.
"nőtt 3-al a charge de ugyanúgy meg kellet várni a spawnidőt."
Ha feláldozol egy assasint akkor összes t2 egységed charge nő eggyel. Például van egy Harvestered amin semmi charge UP nincs. Lehozod, majd offeringet nyomsz egy assasinra és egyből hozhatsz mégegyet, nem kell várni semmit, ha van powered már hozhatod is. Nem tudom mire érted, hogy nő 3-mal a charge és semmiféle spawnidő sincs. -
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #5489 üzenetére
Én sem várom a shadow nature kiadást.nem teszik ha az életet és a halált vegyítik elveszi a shadow szépségét, ha a noob healing meg cc-k is párosulnak vele.
ezektol a halálos dolgaidtól a falnak megyek már komolyan.
én meg nagyon várom a shadow nature kiadást veszett erősek lesznek azok deckek már azota várom amitota megvan a s/s/n/n bg deckem, iszonyat eros.
a frost/fire meg lehet megint csak nagy durranás. amugy meg mindent el lehet rontani, de sztem a nature shadow fog dominálni, mint most a lost. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5432 üzenetére
sztem Gyuri a Dreadcharger-e gondolt.
(#5433) sardnaunit a frost affos shade tényleg erős, de a pyromaniac ebből is leszed 3at gond nélkül. igaz ez csak pure fire paklinál használható.
(#5434) Rankerz viszont van nekik pajzs + ice barrier, no meg az imperials, ami nekünk szívás
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5432 üzenetére
Naturénél is ez van. Amazon és swiftclaw ami játszik. Próbálj olyat keresni aminek m-s a sebzése t1-n (nem ismerem a shadow lapokat). Meg valami spell nincs?
ollie: háááát.
sardnaunit: kellene a mortallal együtt. Amúgy olyan egység kell ellene ami l-s sebzésű. Frostnak ott pl a defender. Naturéban amazon, deep one stb. Frostba meg a firesworm.
Shadowba a nightguard.Azt vettem észre, hogy sokan nem nézik az ellen egysége mire sebez és milyen nagyságú cucc.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5421 üzenetére
Nyomtam pár unrankedet MaranV ellen. (a toplista 152. helyén van éppen).
Ő frost/nature paklival játszik és előszeretettel használta az általad említett lapokat.Engem a legjobban a Crystal Fiend-ekkel szivatott meg, repülő egységek, melyek 33hp-t gyógyítanak másodpercenként.
3. nekifutásra sikerült legyőznöm, itt a replay.
A paklimat a korábbi összecsapások következtében módosítottam.
Ebben a körben már nem engedtem hogy a jól begyakorolt taktikáját használja, legalábbis az elejéna meccs közepénél már biztos voltam a bukásban, de egy t1 rushnak köszönhetően sikerül fordítani az álláson
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5274 üzenetére
Ha Swift pajzsos Ice Guardian jönne ellenem pvpvben azért nem lenne olyan fun)
Fire állandóan knocbackelne mert csak neki van L egysége,egy sundererrel megnyerné a meccset.
Naturenek "nerfet megszüntet " :_D akkor lyrish megint OP a paklimban, a debuffra gondoltál szerintem,elég felesleges 1 orbon nem sok buff és debuff van )
A shadow meg már csak simán leüthetetlen lenne T2 ön.végülis tényleg nagyon izgi lenne xD -
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5223 üzenetére
T4 en nature sokáig dominált. Fire shadow kombónál már sokan áttértek bloodhornra ,lost soulnál meg lost warlord ,lost spirit ship és grim bahir pöpec kombót alkot. (akár overlord is belefér még ugye)
Pure shadow épkézláb T3 egységgel(láma wrathgazer csupán) sem rendelkezett batarielig. Azt kell mondjam ez sem sok ,de a semminél több. t4 en tényleg használhatatlan shadow worm.(amit nem mellesleg pvp ben használatossága miatt nerfeltek még anno,vajon melyik kártyával húzták elő? nana? csak nem enli?-mind1)Grim bahir a béta alatt Giant Wyvmhez lett igazítva,eredetileg csak S knockbackje volt. Sokak(többek között én is) a fórumon jelezték hogy ez így elég unfair. Mivel a shadow egységek állandóan feláldozhatóak és spamelhetőek így ha egy motivate-t eltolsz egy grim bahiron pontosan ugyan annyi sebzése lesz mint giant barátunknak. Persze ez csak belemagyarázás ,nyilván nem ezért olyan amilyen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5219 üzenetére
Matek. 2 grigori vs egy blood. Az, hogy a gyerek valamit elkurt és 400 powerből nem tudott 2 grigorit lehozni az más kérdés.
Egy lila pakli épitése sokkal olcsóbb. Csak az enlight árából megvan chargeval együtt. Azért had legyen már erősebb (persze nem az csak rádhagyom).
Ha már keverjük a zöldet a kékkel. Akkor keverhetjük a lilát a pirossal. Nos kapásbol corsair és blood.
Nekem nincs wheelem.
phanzetomox:
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5210 üzenetére
LOL
Ha olyan régóta játszol bizonyára számolni is tudsz. Egy enlight + blood, grimvine egyéb 400 power. Nagyságrendileg 2 grigori vagy 2 satanael ára. Annyi difivel, hogy te rég használod az első satanaelt vagy grigorit mig én nem tudok enlightezni.
Figyelek mesélj milyen jó lapjai vannak a naturénak.
Rankerz: azért t1-2 elég kell hogy legyen, kedves firés kartásaknak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5201 üzenetére
Nehéz 2 orbon enli-t használni. Mivel az orbot lerombolja a grigorival (ha épp nem azzal akkor a fönixel egyből utánna). Kapise?
Nyilván nem fer. Mert nature. LOL mennyi idős vagy?
Azt meg csak halkan mondom, hogy nem egy olcsó lap (amelett ur). Ellentétben a grigorival és a nastyval. Ráadásul mint mondtam 2 zöld orb kell neki.
Mikor jön a következő kiegészitővel a shadow-nature dual orb, kiváncsi leszek ahhoz mit fogsz szólni.
krómX: nem fair jelentése: minden olyan jó lap, ami nem lila és/vagy amivel meg lehet verni egy lilát.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5196 üzenetére
Még a kutat sem üti le két ütésből.
Olcsóbb? Mi? Sokkal hamarabb lerobbant egy grigorival mint ahogy bloodot tudnál hivni.
Aztán épitheted az orbokat is meg a kutakat is újra. Ha meg épp nem robban le az egész szekértábor. Akkor ugye 20 mp-ig vissza hivható a grigori. Meg fönixeket is lehet még rádobni.
Az a baj ezzel az egésszel, hogy nem igen vagy képben. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5194 üzenetére
Igen csak az enli+blood az 2 zöld orb és majd 400 power. Ráadásul simán beüthető.
A grigori+nasty (kék és lila) meg van vagy 250 power és viszi az orbokat, kutakat, egységeket.
De tudjuk ami nature az nooboknak való és amúgyis túl tápolt és a szegény kis lilákat most is feleslegesen bántjuk.Rankez: nekem is volt ilyen. Ráadásul ha megállitod valahogy (esnaring, coldsnap stb) akkor meg nyomja az orbhoz teleportálós okosságot. Ami a szép, az okos ki van akadva ha szólsz neki, hogy ez mekkora noobság. Ugyanez firénél (mortal). Amúgy a mortálra annyi nerf kéne, hogy ne knockoljon.
ollie: persze hogy tudtuk. Ott van (a cc-n kivül) pl a root, a hurrikán, a deep one is. A lyrish, meg az amazon is, a burrowert se hagyjuk ki. Szóval van ám imba lap. Ill volt. Mert hálistennek mind nerfelték. Most viszont minden oké. 1 iq-jú firés húz egy falat, vagy felmegy a dombra. Egy mortal és kész. Ha meg leakarod szedni épüléség euruption gazdagon. Ehhez kell a gógyi. Ehhez összesen egy nomádot kell lehivni.
Tegnap játszottam egy firéssel. Kicsi mapra dobott persze, hogy az előbb vázolt komoly agy teljesitményt igénylő taktikával megvert. Utánna össze hozott vele az élet megint. Nem volt szerencséje. Az utolsó percig etettem a majmát. Már kinomban windeket hivogattam (vagy 10+-t)
Szóval ha nincs rush akkor nem is tud játszani. Pedig második orbnak zöldet hivott. Nyomta a deep one-t, a burrower meg a skyfirét.Szintén tegnap küzdöttem egy sráccal. Ott enli+worldbaeker volt a menő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest