Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PowerBuldog #2927 üzenetére
Milyen deckkel?
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2921 üzenetére
hát mondjuk a 3as worldbreaker+2as skyelf sage elég sokat nyomott, 3db worldbreakerem volt 2 heavy snowballon, durva volt. meg deepgorgeok voltak mellé giant wyrm, meg gemeye. ez a végén. másfél ora volt. kicsit untam már.
-
válasz
PowerBuldog #2865 üzenetére
Egyébként Steam-en és direct2drive-on is megveheted, ott kódot kapsz, amit csak be kell írnod az AH-ban, és ugyanennyibe kerül.
-
válasz
PowerBuldog #2863 üzenetére
Pontosan megegyezik. Asszem annyi a különbség, hogy itt nem kapod meg a kódot, hanem rögtön az accountodra kerül minden (a pontok meg a kártyák). Ja és vigyázz, már van EA accountod, ugyanis a BF account egyben EA account is, tehát azzal jelentkezz be amikor vásárolni akarsz.
-
válasz
PowerBuldog #2815 üzenetére
Szerintem érdemes most eladni, mert valszeg hamar fog esni az áruk.
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #2798 üzenetére
Lol, agreed.
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #2798 üzenetére
azt nyílván nem úgy értettem
natureból szeretnék valami jó egy 1-2 orbos lapot
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #2792 üzenetére
én is várom a fire/nature lapokat
brutális lapokat lehet kihozni ebből a sebző/gyógyító kombóból remélem lesz egy két ütős cucc
főleg 1 és 2 orbra várok jó lapokat
és megnéznék egy fire affos deep onet is -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #2734 üzenetére
én úgy tudom enlight + a lehívott kártja powere ( tehát egy komolyabb 4 orbos lap lehívása 400-500 power így )
-
válasz
PowerBuldog #2734 üzenetére
Így van, bármilyen kártyát hívhatsz utána, és igen, bele kell számolnod, hogy utána a meghívott kártya is powerbe kerül. Az enlight "csak" az orb kritériumot veszi el, ezért többnyire csak T4-es egységet érdemes idézni vele. Persze van néhány kivétel, pl. Church of Negation.
Egyébként U3-on már csak 145 powerbe kerül, ami azt jelenti, hogy egy Fire Dragon-t összesen 395 power-ért tudsz idézni, ami már nem rossz.
-
válasz
PowerBuldog #2570 üzenetére
Tudni pontosan, meddig kell teljesíteni a kritériumot?
Sztem a héten befejezem, de nem nagyon van időm rá. -
válasz
PowerBuldog #2525 üzenetére
Nem véletlen szokott az lenni
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #2520 üzenetére
A Giant Wyrm még beilleszthető ebbe a deckbe, az csak 1 zöld orbos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2520 üzenetére
Mondjuk attól függ hova használod.
Pass to dark-ra és diff8-9-re 4 orbra kell a táp. Meg a king of giantra.
Nálam a T4: Grimvine, Colossus, Giant Wyrm, Redrowht, Maelstorm (up +cup). Tartalékban Construct, Ravenheart. T3-n Mo és Deepcoil. Pure naturénál meg Grove Spirit, meg talán lesz Forest Elder. -
válasz
PowerBuldog #2517 üzenetére
Fire Worm helyett miért nem a Giant Wyrm-öt használod?
Egyébként jó deck, ez a pálya nem lehet gond vele, bár T4-en gyenge szerintem egy kicsit.
-
válasz
PowerBuldog #2513 üzenetére
A Raven's End meg 25k körül ad, és könnyű egyedül is.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2513 üzenetére
a multkor én is nyomtam egyet és csak néztem hogy milyen könnyu
nagyon nem érezted hogy expert
-
válasz
PowerBuldog #2416 üzenetére
Én mindig lvl 60 körüli dekkel toltam/tolom.
~U2 mindenen, amire kell arra 3, amire nem arra 0Azért a lvl3 durca.
-
válasz
PowerBuldog #2398 üzenetére
"Amúgy meg van aki már azzal dobálózik, hogy a Knight-ot nerfelték, akkor ezt is, mert csak."
Na igen, ez érv. -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2394 üzenetére
Mond mire szavazzak?
Amúgy ezek ratyik. Mert az ok, hogy én is siogattam mikor levertek firedancerrel. De nem szaladtam fűhöz fához, hogy nerfeljék már.
Szóval kint valakinek nem megy a játék jön a nerf. Ocsmány. Ennyit mondhatok.D1Rect: jobblenne ha az egész lila decket törölnék.
-
válasz
PowerBuldog #2394 üzenetére
Megyek is szavazni, hogy túl erős.
Nerfeljenek mindent, csak a shadowt ne bántsák.
(igen, tudom, leülök magamtól is.) -
válasz
PowerBuldog #2389 üzenetére
Igen, a Firedancert könnyű kinyírni.
És hurrá, több időt adtak a random mapoknak!
Na meg a deckek számát is növelték 50-re, ami megint csak szükséges volt, bár nem életbevágó.
Patch Notes
General
* Fixed an issue that caused the purchase of decks in the marketplace to fail when you had standard pool decks that contain tome pool cards. Also added functionality to grant decks from the shop on login if they are missing.
* Fixed an issue that changed the player’s avatar icon to a War Eagle when completing a friend referral. Affected avatars will be repaired during the patch downtime to get their old avatar icons back.
* "Add to Deck" now works correctly if the last slot in the deck is occupied but there are still other open slots in your deck bar
* Increased the maximum amount of decks allowed to 50.Maps
* Loosened the time limits to match current completion statistic in randomly generated PvE maps.
Cards
* Fixed a bug where it was possible to cancel Curse of Oink and Sleep spells by using the 'Hold Position' command.
* Renamed the Deep One's special ability to "Gifted Catch" to remove ambiguity -
válasz
PowerBuldog #2383 üzenetére
Én már vagy 2 hónapja nem játszottam 1v1 PvP-t, és 14-ről (vagy 16-ról?) 6-ra esett vissza.
(#2385) World: ez a nerfelés úgy működik náluk, hogy ha már sokan sírnak, hogy egy kártya OP, akkor felteszik az ún. watchlist-re, ahol lehet szavazni és indokolni, hogy miért arra szavaztál, amire. Persze a nerf ilyenkor nem törvényszerű, volt már rá példa, hogy nem nerfelték az adott kártyát. Meg van hogy épp azért kerül fel valami, mert erősíteni kell.
De az is elmond valamit, hogy most pl. mindenki valami más lapot keres a Lyrish helyett, mert gyakorlatilag már csak a Harvester ellen hatásos, minden más ellen gyenge lett. -
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2386 üzenetére
jah patch is van kisebb javitások lesznek a legujabb pöccshez. utána játszunk valamit.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2383 üzenetére
igen csökken, de ez normális ha ujra játszol hamar viszamegy.
nemtudom mit fognak csinálni vele de most szavaztam hogy ne legyn cc, fire dancer nerf.
am szerintetek eladjam?
-
válasz
PowerBuldog #2373 üzenetére
Nekem a robotfejeset mutatja.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #2360 üzenetére
jah, STD mint standard, csak most jöttem rá mit takar ez a rövidítés
igen, akkor a 9-es rang miatt nem kaptál xp-t.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #2353 üzenetére
milyen szinten nyomtátok le?
egy bizonyos rang felett már nem ad xp-t standard és adv. mapokért. -
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2353 üzenetére
hogy javult neked meg? de amint látom elég sok még ilyen lett...
am sikerült még hétégén egy lost souls dif 9en könyeb volt mint számitottam rá, a 4. orbig szinte gyermeteg volt( elég kevés spawn épület volt és nem volt elágazás az igaz) aztán viszont nem volt egyszeru olyan varázslatokt nyomtak amikrol azt sem tudtam mi az csak azt láttam hogy veszettül kell healelni
-
válasz
PowerBuldog #2319 üzenetére
Crowd Control
-
válasz
PowerBuldog #2304 üzenetére
De, nekem is war eagle lett.
(#2305) krómX: a lost grigori tisztára olyan, mint a balrog.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2304 üzenetére
de nekem is
egy war eagel lett aszitem csak specifikus de akkor nem, viszont valaki tuti szol majd érte.
amugy ami még jöhetne több modell, az is baj vagyis nem baj csak kicsit szegényesnek tünik hogy egy karakter modellre van 4 db lény. ez a lost goi szerintem egy uj modelt hozott mert iylen még nem volt és az artworkokbol következtetve nem az utolso ilyen. ja és remélem a golemeknek is lesz valami uj mert már unalmas hogy mindegyik ugyanugy püföl. de sok bajom van nekem is
de ez is olyan amivel kicsit lehetne javitani.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2257 üzenetére
elég egy háztartásban 1 ember és még 1 bf pluszba. csináltok 3mailt és ennyi. kicsit macerás, munka de talán megéri Viridya a promo
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #2253 üzenetére
egyszerű: megkérsz egy ph-st hogy csináljon email-t, accot, és érje el a lvl 4-et
segítsek ?
egyébként 3 barátnál milyen promo jár ?
-
válasz
PowerBuldog #2170 üzenetére
Jól tudod, plusz még jött 5 legendary meg 1 promo lap is.
-
válasz
PowerBuldog #2166 üzenetére
Promo-t úgy kapsz, ha legalább 3 barátot beszervezel, akik mostantól hozzák létre az accountjukat. A feltétele, hogy mindhárom unlock-olja a játékot, vagyis vagy el kell érniük a 4-es PvE szintet, vagy meg kell venniük a teljes játékot. Továbbá, mindegyikkel kell teljesítened 1 többjátékos pályát közösen.
(#2167) Gyuri27: Nem árulják el, hogy mi a promo. Egyébként a Deep One ára tuti esni fog, mert uncommon, abból meg a legdrágább a Roots, ami 150BFP körül van. Ez meg szerintem kevesebbet fog érni.
-
válasz
PowerBuldog #2157 üzenetére
Ja, egyébként nagyon durva a Christmas Peace, ha belegondolsz. Besétálsz vele az ellenfél táborába, a sereggel biztos távolról követed. Rákatt a Peace-re, és 15mp-ig nem támad az ellenség, addig simán kiirtod a tábort.
(#2158) Gyuri27: linkeld már be lécci az új lapokat, mint én a mikit lentebb (melóhelyen vagyok, a mikit is a másik fórumról vettem). Amúgy a karácsonyi szezon végével veszti el a képességeit, bővebben nem írnak.
-
válasz
PowerBuldog #2114 üzenetére
Pedig nem nehéz védekezni ellene. Sajnos sokan vannak, akik nem gondolkodnak, és az eredménye a játékegyensúly tönkretétele. Ráadásul a Firedancer egy viszonylag drága UR kártya, vagyis játékosok valós pénzt fognak veszíteni, ha nerf-ölik, mert esni fog az ára.
-
válasz
PowerBuldog #2112 üzenetére
Arra teszik azokat a kártyákat, melyeket megreklamálnak a játékosok, hogy vagy túl gyenge, vagy túl erős. Pár hétig rajta vannak a kártyák, addig lehet szavazni, és indokolni, hogy milyen legyen a változás, majd várhatóan változtatnak is rajta.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2101 üzenetére
Én is így jártam vagy 3x. Ráadásul az első csómót egy JGabesz nevű kölök vitte el. Aztán mikor sok lett, már nem merték kiirni. Vagy a kölök kibakott ügyes és tud valamit amit mi nem, vagy mit tudom én.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #2101 üzenetére
Tegnap tettem vele én is egy próbát, kód érkezik, BF indít, beírom, majd jön az üzenet hogy ez a kód már használatban van. Nagy mázli kell ahhoz, hogy első legyen vki.
Ezek után én kiszálltam a kódírásos versenyből, max. a sorsoláson majd kihúznak engem, arra több az esély. -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2055 üzenetére
Szép lettél. Ok, hogy íni kell valamit, de én csekély angoltudásom erre nem elég.
Tessék ide angolul, leírni, hogy xy csaló stb.Atöbbit nem olyan lapokkal kellene feltápolni, hogy pvp-ben verhetetlen legyen.
help: a naturéval semmit nem kell csinálni. Pve-re persze nagyon jó. Bár sokan csak megindulnak vele vagy kiegészitésként használják. De pvp-re fire, shadow, fire-shadow-bandit kombó az ütős szvsz.
Arról nem beszélve, hogy a nature, stonekin egységek idézése nem túl olcsó (70-80-s powerek első orbon).Amúgy meg hogy a nature erős egy dolog. Meg lehet nézni mennyi bfp-be kerül egy komoly nature deck. Másfélszer annyiba mint bármelymás.
-
válasz
PowerBuldog #2064 üzenetére
Lehet, de amúgy nem teljesen igaz, hogy a nature sokkal erősebb. PvE-ben még talán igaz is, de PvP-ben elég jól ki vannak egyensúlyozva a színek ahhoz képest, hogy 320 lap van, és szinte végtelen kombináció. Hangsúlyozom, ahhoz képest.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2002 üzenetére
Forditod, hogy mi a változás?
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1989 üzenetére
replayFormat =
replay.updatefrequency = 3000
language = English
replayDirectory = C:\Documents and Settings\smoke\Dokumentumok\BattleForge\replays
autoRename = trueEz a config fájl. Neked?
Ha a file (fönt), open replay-t választom akkor lát egy mentést. Kiválasztom és nem történik semmi. Ha change directory-t választom akkor egyből dobja a replay mappát de az szerinte üres. Hát itt tartok most. -
válasz
PowerBuldog #1983 üzenetére
A legjobb, ha keresel olcsó retail boxot.
-
válasz
PowerBuldog #1983 üzenetére
Lehet, de az az EULA megsértése.
-
válasz
PowerBuldog #1981 üzenetére
Meg hogy a régi kiadás árusítását mikor szüntetik be.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1978 üzenetére
amugy ha kiadnának még mapokat az valoban oksat lenditene a dolgon nem lenne nehéz szerintem öszehozni valami minimal storit rá mert ennek sem volt valami nagy nem is kell ez RTS de egy iyle öszedobni szerintem nem lenne nehéz viszont hasznos lenne
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1953 üzenetére
Hát igen, de nem vagyok én telhetetlen
Egyébként jól felment a forest elder purple ára, 950 a legolcsóbb
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #1947 üzenetére
Akkor nálam is ez okozta a hibát, mert ez a bug akkor jelentkezett miután feltettem aggressorra a 2. up-ot.
-
válasz
PowerBuldog #1931 üzenetére
Sok HP-s lapok mellett tud jól jönni. Harvi rulez.
-
válasz
PowerBuldog #1931 üzenetére
Jól.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1928 üzenetére
Mert útálom szegényt. Ugyanis az, meg a firestalker a fél pályát átlövi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1926 üzenetére
Hál istennek.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1911 üzenetére
alapszabály hogy promo sosem éri meg még a firedancer is drága de ennek ellenére azt mondanám hogy igen
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1892 üzenetére
want to sell, want to trade, want to buy
-
válasz
PowerBuldog #1890 üzenetére
Kb 10, össze kéne számolnom, de majd este úgyis felteszem a részletes listát.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1815 üzenetére
Keresett lett a játék, több lap fogy. Így mennek az árak felfele.
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1815 üzenetére
Olyasmi
-
válasz
PowerBuldog #1808 üzenetére
Vagy olyan kicsi, hogy észre sem vetted. Egyébként valszeg csak szerverszinten volt a hotfix.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #1806 üzenetére
Mázlista.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1788 üzenetére
Felismertelek volna. Én smokegyuri vagyok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1767 üzenetére
A jugger olcsó. 500 alatt van.
Ejj ha ennyi lenne egy Deepcoil.A promókat valamihez adják. Azt nem tudom a Dancert, Razoleaft, Harvestert mihez adták, de a Fallensky Elf az XFX 5770-s vga-hoz jár manapság. A Firedancer promó még olcsó is. Nézd meg azokat amiket soroltam. Razor 3000+, Harvester majd 5000, Jugger 4000+, Constrict majd 6000, Fallen 6000+, Lyris 3000, Swamp 8000. Ez a leghosszabb.
A fire meg 1200-1300. Tiszta olcsó. -
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1770 üzenetére
aki előrendelte a játékot annak adtak jugget, construct, razor, harvi-t
aki BETA tesztelt az kapot, swamp draket, lyrish knightot, firedancert. asszem de nem biztos. és most az xfx radeon 5770-hez jár egy fallen skyelf,Ollie megelőzőt de kettőnkét kombinálva meglesz minden válasz
-
válasz
PowerBuldog #1770 üzenetére
Az első adag promo kártyákat a bétatesztelők és az előrendelők kapták (külön promo-k voltak a 2 csoportnak). A második adagból mindenki kapott a Renegade megjelenése után, ha bejelentkezett az accountjával egy bizonyos időintervallumban (ez a Ravenheart promo), a harmadik adagot meg XFX5770 vga-val osztogatják (Fallen Skyelf promo). Szóval az utóbbi kivételével csak az AH-n tudsz bármelyikhez hozzájutni.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #1767 üzenetére
Rallying Bannert érdemes még betenni, mivel körülötte teljes élettel tudod lehívni az egységeket.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1747 üzenetére
kéne bele egy jugger egy moloch, enforcer, amit kivennék: rageclaws, gladiatrix, giant slayer.
ha ez pve deck akkor nem kell -
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1760 üzenetére
Hát mire való az új feature, vagyis a random mapok kihasználása , ha nem erre?
Unatkozol, nincs kedved végigtolni egy hosszú, 12 fős mapet, aminek a végén egyáltalán nem garantált az, hogy esik a neked fontos upgrade, de ha esik is, nem garantált, hogy te kapod meg, stb stb. Szóval fogod magad, készítesz egy random mapet, és fél órán belül meg is van az áhított upgrade.
-
válasz
PowerBuldog #1758 üzenetére
Hát, azért nem egészen egy kategória a kettő, mert aggressor 150 power, 700 sebzés (S/M/L knockback), magma hurler 100 power, 1700 sebzés, S/M kockback. 2 orbon kevés a power, ezért csak kevés aggressort tudsz idézni, három orbon pedig már nagyon olcsó az a 100 power, és egy egész sereg magma hurlert idézhetsz. Szóval nem így kell nézni. 2 orbon amúgy vannak jó fire egységek mint pl a Firedancer és a Skyfire Drake.
A Core Dredge meg ultra rare, nagyon drága, és jobb pl. a Deepcoil. A Fire Worm meg kevés power T4-es egységhez képest, a Core Dredge meg nagyon sok T3-hoz képest. Fire-nek amúgy ott a Juggernaut, és a Spitfire T3-on (nature-nek meg a deepcoil és a razorleaf).
A lényeg, hogy nem egységeket kell összehasonlítani, hanem komplett tier-eket (pl: 2 orbon fire vs nature), de még ez sem mindig állja meg a helyét.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1749 üzenetére
Sima pve-re jó lesz. De randomon ezzel lootolni szigorú. Diff 6 főlé nem mennék vele.
-
válasz
PowerBuldog #1749 üzenetére
Na, arra majd mond vki vmi okosat, mert nem ismerem Fire PvE felállást...
-
válasz
PowerBuldog #1747 üzenetére
PvP, PvE?
-
válasz
PowerBuldog #1699 üzenetére
InGame Nick
-
válasz
PowerBuldog #1696 üzenetére
Aha, akkor a szokásos bug. Ilyenkor nyomkodni kell a füleket, és előbb utóbb megjelenik a loot. Persze nem a te füleidre gondoltam.
(#1697) Gyuri27: Matter Mastery jó ötlet. Minden épületre működik a random PvE-ben?
Egyébként a hivatalos fórumon olvastam, hogy már minden PvP meccsre fixen 6 battle tokent kapunk (persze győzelemnél). Valaki kipróbálta már?
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1696 üzenetére
Nem válaszoltál.
Viszont aki nature/frostot tol annak van egy jó és olcsó lap. Erre a fajta pve-re tökéletes. Matter mastery [link].
-
DeckardCain
senior tag
válasz
PowerBuldog #1693 üzenetére
én is jártam ma így, nem mutatót semmit, aztán mégis megkaptam a tokent
-
válasz
PowerBuldog #1693 üzenetére
Na az érdekes. Hányas szinten? Sikeresen teljesítettétek, vagy lejárt az idő?
-
válasz
PowerBuldog #1687 üzenetére
Igen, sokat számít a tapasztalat, a 100 szint körüli pakli, meg a kártyák jó ismerete.
-
HarapósKutya
tag
válasz
PowerBuldog #1667 üzenetére
aha, értem, kösz!
-
válasz
PowerBuldog #1660 üzenetére
Király! Szóval PvE rang is elég lesz.
Bár hozzátenném, hogy az azonos szintű PvP rangot sokkal könnyebb és gyorsabb elérni.
-
válasz
PowerBuldog #1657 üzenetére
"Ez amúgy azt jelenti, hogy most már nem "-3" -at ír ki, hanem hogy standard?"
Elvileg igen. De tegnap feltűnt egy új hiba, miszerint az advanced helyett 1-er ír ki.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #1642 üzenetére
Menüben be lehet állítani, hogy automatikusan mentse.
Ollie linkelt korábban egy oldat, amin fent van erről egy leírás. -
válasz
PowerBuldog #1642 üzenetére
Amikor vége van egy mapnak (akár PvE, akár PvP) jön az összefoglaló ablak (tokenek, stb). Ott több fül is van, asszem a 2. a statistics, és ez alján van egy save replay gomb. Ez ugyanebbe a könyvtárba menti a replay-t, és az elnevezés automatikusan történik a dátum+idő+map neve alapján.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #1639 üzenetére
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1635 üzenetére
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1630 üzenetére
A PvP rangot ami ezekhez kell pillanatok alatt össze lehet szedni. Talán az UR lvl3as hoz ell 17es pvp rang ami már huzosabb de az 100 tokenba is benne van szoval
meg egy rakat victory
-
válasz
PowerBuldog #1616 üzenetére
-
válasz
PowerBuldog #1606 üzenetére
SlaveMaster és Convoy, egyébként hivatalos loot tábla itt.
Minden kártyára van upgrade.
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1591 üzenetére
Hehe, legjobbakkal is megesik
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1591 üzenetére
még az is lehet hogy teambe ugye team ELO-t kapsz és attol nem emelkedik a pvp rangod, de akor már megoldotott és unrankedet játszottál.
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1589 üzenetére
Nem lehet, hogy unranked pvp-t mentél? Azért semmi se jár tudtommal.
-
válasz
PowerBuldog #1587 üzenetére
PvP-ben nem kapsz XP-t, viszont kapsz ELO pontot meg tokeneket. Battle tokent mindig kapsz, mégha vesztesz, akkor is.
-
válasz
PowerBuldog #1574 üzenetére
Van ez a topik: Change the lootsystem, petition!
És ez a hozzászólás az egyik EA-s embertől, mai dátummal:
"Keep an eye on the frontpage news over the coming day's guys .
Silvanoshi"
Szóval ennyi az infó egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest