Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Egyetértek veled, teljesen jó elképzelés. Csak azért van pár dolog amiben néhányan képtelenek objektíven gondolkodni.
Azt tudtad, hogy a Deep One-t a top játékosok túlnyomó többsége szerint túlzottan erős? Nem tudok persze pontos statisztikát mondani, de igen gyakran olvasom a fórumokat, nézem a replayeket és azt látom, hogy legjobbak között már-már ciki használni ezt a lapot. Lenézik a "gyorsan második orbot építek és rusholok deep one-nal" taktikát, mert nagyon sok játékos ezzel került magasabb rangra és nem a játéktudása alapján.
És azt tudtad, hogy bár az eredeti CC nerf-fel sokan nem értettek egyet, éppen emiatt többek között top játékosok is ajánlották a diminishing rendszer bevezetését (más játékok mintájára)? Mert ez is jól nyomon követhető a fórumokon.
Én összességében jónak tartom a változtatásokat (bár a linked fire-t azért nem igazán értem), részben azért mert sok nálam sokkal jobb és tapasztaltabb játékos is jónak tartja, részben azért mert saját szerény tapasztalataim alapján is hasznosak. Mondom mindezt úgy, hogy nekem is van maxra UPolt Deep One-om amit nem 100BFPért vettem (hanem 500ért) és úgy, hogy gyakorlatilag az összes értékes lapom nature vagy ahhoz kapcsolódik (enlighttal használt egyéb színűek).
Szóval azok a bizonyos "síros gyenge-közepes" játékosok lehet, hogy nem is a hivatalos fórumon írogatók, hanem sokszor mi magunk vagyunk
(remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom).