- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben kiderült, hogy mindenki Ravenheart-ot kapta. Viszont légy került a levesbe, mert sokan nem kapták meg, hiába volt bekattintva az EA hírlevél (én sem kaptam meg). Egyébként úgy tudom, hogy egyszerre csak egy lehet egy térképen, tehát annak a játékosnak jó, aki először idézi meg, a többieknek lesz egy felesleges kártyájuk a pakliban. Ezért a charge upgrade-eket sem igazán értem.
Azért jó lett volna, ha az összes legendary kártyából csinálnak promot, és véletlenszerűen osztogatják ki. Így ennek most nincs értéke.Promo card FAQ
In an effort to cut down on the billion threads asking the same question, here is the low-down on the promos:**** It appears that a lot of people are not getting the promo that should be. I am also one who did not get one but opted in very early on.
* The Promo card was sent today when Renegade was released.
* Everyone got the same card: Ravenhart
* You will not get a mail of any sort. It will just appear in your collection.
* In order to have received it, you need have "opted in" to the EA newsletter as described many times in the past few weeks. The deadline was some unknown point in the past 4 days.
* The Promo is a bonus gift, not a right.
* Normally you can have both a promo and a non-promo version of your card in the same deck. It remains to be see if this will work with Legendary cards.
* Promos are exactly like the normal cards except they come automatically with all three upgrades and all 3 charge upgrades. And the art is a little different.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest