- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Na most hogy a körülmények is adva vannak, bátorkodnánk meghirdetni egy versenyt.
pvp-ről lenne, szó és Tome sekciós verseny lenne tome deckel kell résztvenni a versenyen.
most mindenki nyithat ingyen.
20bfp-s nevezési díj lenne azt gondolom ez semmi mivel visszajön 20 nap alatt mindentől független összejön.
a díjak a nevezési díjból kerülnének kiosztásra, attól függ h mennyien neveznek.a szabály és lebonyolításoakt még nem dolgoztuk ki, először is afelől szeretnénk érdeklődni, hogy hányan vennének részt egy ilyen kis fun versenybe.
a tome rendszernek köszönhetően most kb egyenlő eséllyel indul mindenki, nyílván szerencsefaktor is van, benne, de ez nem határozza annyira meg a tome harcokat.lehetőleg holnap és jövőhét vagyis amíg aktív ez a tome addig szeretnénk lebonyolítani a versenyt.
tehát holnapra aki résztvenne az jelezze küldje el a 20bfp-s nevezési díjat nekem.
Fontos, hogy ingame mailbe írjátok be a fórum neveteket is máskülönben nem tudom majd h ki küldte.
Ha nem gyűlne össze megfelelő mennyiségű ember akkor mindenkinek visszaküldöm a nevezési díjat, viszont kérlek titeket, hogy csak úgy nevezzen mindenki h akkor részt is fog venni benne és nem fog visszalépdesni, mert úgy nem küldöm a nevezést vissza, hogy 2 nap múlva meggondolja magát.
Nekem Murdeer-nek kell elküldeni a nevezést.
Lehetőleg minél hamarabb, hogy eltudjuk kezdeni minél hamarabb.
-A verseny alatt csak 1 paklit lehet használni.
-Csak az elküldött nevezési díj után érvényes a nevezés.
-aki elküldte ingame a nevezési díjat az jelezze nekem itt is privátba.Én és Onset rendeznék ezt, viszont a nyeremény kiosztás és beszedéssel én foglalkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest