- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
mackosajt #14529 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem címezted az iménti hozzászólást, de ha megengeded reagálnék én is rá?!
Nem tudom ki hogy van vele én amint megszületek és elindulok a spawn pontról, nem futóversenyre koncentrálok, hanem figyelem az ellent, hogy esetleg hol bukkan fel, mivel sok esetben elbújnak az éppen lerombolt pontnál és akárhol felbukkanhatnak.
Azért ebben a játékban nagyon sok spawn pont van a BF2-höz képest, úgyhogy -valljuk meg-nem egyszerű feladat egy-egy pontot becamp-elni, márpedig igazából az jelentené a problémát.
Az ominózus map-on pedig nem csak egy út van ahol meg lehet közelíteni az m-com-okat, hanem legalább 2 irány és 3 útvonal.Mellesleg, az UAV használója még akár láthatja is, ha közelít felé valaki és ha ezenfelül annyira "ügyes", hogy lekéselik akkor megérdemli!
Nem tudom mi abban a szabályellenes?!
-
madgie
titán
válasz
A UAV szerintem is az egyik "legcsapatbarátabb" cucc, már ha az ember nem lusta spotolni vele. Sokkal többet átlátni vele, mint egy dombon ülő csipával, M-Com élesítésnél szépen jelölheted vele az odatartó védőket, ezzel segítve az M-Com megtartását, míg felrobban (nem mellesleg közéjük is durranthatsz egyet közben). Arica Harboron nem mellesleg jól jön egy ügyes UAV-s segítsége, ha az elején két expert tankost fog ki a támadócsapat, akik miatt szinte lehetetlen betörni (egy tankot simán kicsinál, a másikat meg le lehet rohanni).
Persze tudom, hogy te ezt nagyon jól tudod, csak általánosságban írtam le, többek között mire jó a UAV
gabipaci: valami 9 órát repültem vele eddig, asszem ismerem már eléggé
-
gabipaci
őstag
válasz
Aki nem ment még uavval, kicsit túlértékeli azt.
Az rendben van, hogy legjobb esetben is csak magát a játékhelit lövi le az ellen, halál nem történik. De ezen kívöl semmi más előnye nincs.
Ha valaqki nem az optikát, hanem a másodlagos fegyvert teszi be, eleve halott ügy. A főfegyver meg olyan lassan tölt be, hogy igen erősen kell gondolkozni, mikor éri meg elsütni a fegyvert. Még úgy, hogy a múltkor TS-en nyomtuk, sem tudtam 100%-os fedezetet biztosítani a beélesített m-comra.
Az egyetlen igazi haszna, talán a spot.
És annyi sniper közül, valaki tudja már leszedni (egy lövés)...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest