- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14530 üzenetére
1 haszna még van,ami nem volt emlitve...a füst.
Igaz,hogy az is lassan tölt újra,de legalább egyszerre 3 gránátot lő ki,és elég nagy felhő keletkezik tőle.
A dolog hátránya:rá kell készülni az uav-ozásra vele,mert tanknál szerintem sokkal többet ér a másodlagos fegyó pl,mint a füstfelhő,mégha ez utóbbi le is löki a tracerelést is,de ha nincs,aki javitsa a tankot,ideig-óráig segit,és a füstben a sofőr se lát semmit,csak a spotolásokra hagyatkozhat.
Persze ha m-comra megy a dolog,azt látni mindig,és "érzésre" is meg lehet szórni,de az tracertávon kivülről is megy.
És rosszpont:sajna hc-n sem öl/sebez az uav füstgránát,pedig a gl helyett felrakhatóval hc-n egy lövés az ellen testre isEgyébként én is szeretem az uav-ot,szoktam irtani is vele azért mindig legalább 1 főt+spot+bejáratrobbantás a többieknek,tank ellen azért nehezebb,mert kell vagy 2-3 találat,és az másfél perc,akkor már többet ér az első vonalas védők/fedezékük kilövése,a tankot letudják hamarabb a gusztisok,ha odaférnek hozzá.A füst pedig elterelésnek is remek,mert az éppen nem támadott m-comra lőve a másikat otthagyják,és fentről jól látja az ember,hogy melyik felé indult a csapata,sőt egy gyors bejáratrobbantással már meg is van a "csapda"
Egyébként ajánlatos az elején tüzelés stb nélkül,feltünésmentesen a védők bázisának végéhez repülni,kevesen néznek hátra-fel
Egyébként szvsz abakannal a legkönnyebb leszedni,könnyen belőhető,mennyivel kell elé lőni,ha gyorsan mozog,akkoris elég 1 tár max,ha áll,akkor 2-3 dupla is elég neki,menet közben max automata csipával lehet gyorsan lekapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest