Új hozzászólás Aktív témák

• mackosajt

addikt

Elnézést kérek előre is, hogy csak írok egy hozzászólást a bf.hu-s játék kapcsán.

Amikor kellett szavazni, mentem gondolkodás nélkül, hogy amit megtehetek, azt meg is tegyem a magyar oldal sikeréért. Némileg foglalkoztatott a lehetséges nyeremény is, de eddigi életem során mindig csak tapasztalatot sikerült nyernem, értékes nyereményt sose.

Vártam a szavazás végét, és örültem, hogy a mi kis hazai oldalunk nyert.
    Aztán ha már lehetett, vártam a sorsolást is.

Mit ad az ég, nem szimpla sorsolás lesz, hanem még lesz egy vetélkedő is.
    Hogy miért és hogyan lehet ez? Úgy, ahogy Taplo is írta, az EA nem adja ki a szavazók adatait, a battlefield.hu és társoldalakra pedig a szavazatok számát jóval meghaladó számú felhasználó van regisztrálva.
    Vagyis nincs meg, hogy pontosan kik szavaztak, és ha az oldalra regisztráltak közt simán kisorsolnák, az is lehet, olyan kapná, akit nem is izgat.
    Így most jelentkezni kell, amivel jelzed, hogy téged igenis érdekel. Ha kisorsolnak, utazni kell. Ja, hogy ez pénzbe kerül? És? Tudom, ne ossza be senki a másik pénztárcájának a tartalmát, de bele kéne gondolni, hogy nem egy 10 Ft-os matricát lehet nyerni, hanem egy 100e Ft-os VGA-t.

Elhiszem, hogy sokan átverve, becsapva érzik magukat, de jobb lenne, ha valami teljesen idegen, nem is szavazó, Kispityi Palkó nyerné meg Piripócsról, miközben azt se tudja, hogy miféle cucc ez, és hogyan jutott hozzá az oldal?

Szerintem jó ez így, vagy legalább jobb, mint a felvázolt példa. Ha ti nem töritek magatokat érte, azt csak megköszönöm, legalább nekem nagyobb esélyem lesz nyerni. :P

Amúgy csak gratulálni tudok, hogy ismét megmutatkozik a "jó magyar összetartás"...

Új hozzászólás Aktív témák