- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Csontikka
üzenetére
megoldódott közben, alaposan benéztem...a codepage kavart be - ha jól gondolom. a script-ben 1252 szerepelt, az ankelpad-ban pedig 852-essel mentettem el mindegyiket. aztán gondolom ez futtatáskor már nem igazán tetszett neki. aztán hogy mi csúszott el annyira, hogy épp az ip címet nem írta ki a netsh paranccsal....
lényeg, hogy miután átjavítottam 852-re a script-ben is, azután már jól működik
na de van még kérdésem bőven, remélem nem gond

szóval hogyan tudnám két változó értékét összefűzni, majd ezt harmadik változóként alkalmazni?
"terem száma"-"gép száma" >> ezeket összefűzve állna össze a gép neve, például "120-13"a következő lépésben pedig ez alapján az érték alapján szeretném módosítani a gép nevét.
ahogy olvasgattam, nem igazán van mód arra, hogy egyszerűen csak lecserélje, mert be kell írni a jelenlegi gép nevet is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest