- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
._.Cobra
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi a 2,6-os Bartonnak az üzemi hőmérséklettartománya? -
r0dg3cc
tag
en penteken vettem egy 2600+ -t (meg egy gigabyte GA7NNXPV-t, meg 2*256ddr 400mhz-es hynix ramot) valamiert a 2600+ -t ajanlotta nagyon a boltos
nos ugy nez ki lockos mert akarmilyen szorzon 2600+ -kent indul el (a valos orajel ilyenkor ugye 2.08 ghz) fsb emelessel 12,5*185 2.3hgz ami nem olyan rossz alapfeszultsegen, csak ilyenkor a ramok 400 helyett 370-el mennek :/ -
r0dg3cc
tag
en penteken vettem egy 2600+ -t (meg egy gigabyte GA7NNXPV-t, meg 2*256ddr 400mhz-es hynix ramot) valamiert a 2600+ -t ajanlotta nagyon a boltos
nos ugy nez ki lockos mert akarmilyen szorzon 2600+ -kent indul el (a valos orajel ilyenkor ugye 2.08 ghz) fsb emelessel 12,5*185 2.3hgz ami nem olyan rossz alapfeszultsegen, csak ilyenkor a ramok 400 helyett 370-el mennek :/ -
kirkri
addikt
válasz
Vadászmenyét #24 üzenetére
Az én 2600+ Bartonom alapfeszen megy 2300MHz-en. Menne többön is, csak akkor már hibázik a Prime95-ben. Szóval nem tudom mennyire lehet általánosítani.:)
-
Narancs
őstag
válasz
Vadászmenyét #24 üzenetére
linket?
Az utolsó mondatot is elolvastad ?
Meglévő tények alapján vontam le a következtetéseket...
Amúgy ja, mitagadás, eléggé értek hozzá...:t -
Narancs
őstag
válasz
Vadászmenyét #21 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
A tuninghoz MÁZLI kell, nem lehet kimondani a tételt, hogy 2600+ nem húzható, vagy pl azt sem lehet kinyilatkoztatni, hogy mindegyik 2500+ viszi alapfeszen a 3200+ órajeleit.
Szted az AMD gyárában az abszolut húzhatatlan példányokat elnevezik 2600+nak?
Ez nem így megy.
Gyártják a bartonokat, letesztelik őket, és attól függően hogy 1.65Volton melyik az a freki amin atomstabilak ellátják őket a jelzéssel...(2500+ 3000+ 3200+...stb)
Ami proci nagyon kicsi fesszel képes vinni az órajeleket, az megy mobilnak.
Asszem ez így megy.
Viszont a 2500+ bartonok igen jó tuning elerdményei azzal magyarázhatóak meglátásom szerint, hogy mivel a legnagyobb kereslet erre a procira volt, és az idő előre haladtával egyre jobb procikat hoztak ki, így szinte mindegyik vitte a 2200Mhzet 1.65Volton. Ezért ezeket a procikat ellátták egy szorzó zárral, és eladták 2500+ ként.
Nem vok benfentes, ezek csak következtetések. -
Narancs
őstag
válasz
Vadászmenyét #7 üzenetére
ezt honnan veszed?
-
Totyi
őstag
válasz
Én soha nem voltam híve az fsb húzásának.A szorzót piszkáltam mindíg.Mem írásban nem sokat nyersz vele,bár ki tudja.
-
gregorik
senior tag
válasz
Vcore/FSB-kombóval ehhez képest azért fel tudtam most húzni 2210Mhz-re (Athlon3000+) 32fokos CPU mellett, úgyhogy van benne ígéret..
-
Flashy
veterán
Bartonból már rég a lockmentes a ritkaság, a lockoson nem kell csodálkozni, az a ''természetes''...
-
gregorik
senior tag
vagy esetleg Albatron KX18DPro II-n nem lehet jumperelés nélkül húzni? bár ezt nem hiszem.
-
HM21
tag
jah
-
gregorik
senior tag
adott egy 2600-as barton, Vcore 1.650, FSB 166, bárhova húzzam a szorzót, marad 11x5-ön.
ezek szerint zárt órajelű?
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest