Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Jónak jó, de az a sok felhasználó még SMS-t is küldött. Én nem látom, hol a bevételi forrás ebben. Az Iwiw-nél ott a sok reklám (amit én letiltok), de itt az sincs. A nyilatkozataik arról szólnak, hogy túlbecsülték, rosszul mérték fel, nem jönnek a befektetők, hirdetők stb... egyértelmű dilettantizmus.
-
Dilikutya
félisten
Komolyan nem. Sehol sincs ingyen SMS, régóta tudott dolog, hogy nem éri meg. Azt valamiből fenn kell tartani. Épp ez volt a probléma, hogy sokan regisztráltak, így a kezdeti korlátlan SMS hamar lefogyott napi 10-re, majd 1-re, végül már csak fizetős lesz, amint kiürülnek a felhalmozott tartalékok is. Miért érné meg? Csomó felhasználó, rengeteg kiküldött SMS, és bevétel sehol. Az SMS végére biggyesztett hirdetés senkit sem érdekelt, az oldalon nincs reklám (vagy csak az adblock miatt nem látom, mint iwiw-en se
). Nah, szerinted megéri? Az emeltdíjas SMS-ből fizethető gyagyás szolgáltatások egészen biztos, hogy nem hoznak elég pénzt. Az emeltdíjas SMS jó bevételi forrás TV műsoroknak, amik közben milliós reklámok mennek, és jó lehet warezoldalaknak, de egy ilyen rendszert üzemeltetni nem.
Amikor először hallottam tavaly nyár elején az oldalról, el se akartam hinni, hogy ilyen még létezik. 2002-2003-ban rengeteg ingyenes SMS küldési lehetőség volt, és emlékszem, ahogy fokozatosan elkezdtek fogyni, illetve az elküldhető SMS-ek száma is csökkent, végül az ingyenes küldés megszűnt 2003 végére. Komplett idiótának néztem már nyáron is a baratikor üzemeltetőit, hogy évekkel a bukás után belevágtak ebbe. -
Dilikutya
félisten
És fizetnem kell, hogy megnézzem, kik szavaztak rám. És fizessek, hogy szavazhassak tizessel is, hogy másnak az esélyét növeljem az eredményhirdetésnél. Lehet, hogy szarság tekintetében egyedülállók, ilyen baromságok tényleg nincsenek máshol se ingyen, se pénzért, de nekem nincs is rá szükségem. Valószínűleg törlöm magam, úgyis csak az ingyen sms-ért regisztráltam, maga az oldal azóta sem győzött meg arról, hogy nekem szükségem van rá. Csak azt nem tudom, hogy ezeknek az idiótáknak mi tartott fél évig, hogy rájöjjenek, az ingyenes SMS küldés kurvára nem jövedelmező biznisz
. Ezelőtt 5-6 évvel volt egy rakás külföldi oldal, és volt nekünk a 777sms, most meg lehet nézni, mi maradt. Nem véletlenül. Ők már rég rájöttek arra, hogy ebből nem lehet megélni, a barátikör üzemeltetőinek nem volt vajon semmi gyanús abban, hogy nincs egyetlen ingyenes SMS küldő sem? Vagy talán a világtól elzárva éltek idáig, és hirtelen azt hitték, ők találták fel a spanyol viaszt?
. Igazi amatőrségre vall. Ráadásul az SMS-ek végére biggyesztett hirdetésben nagy valószínűséggel senki sem látott fantáziát (szerintem ez érthető), mert én sosem láttam külső hirdetőtől származó hirdetést, csak az oldal saját szolgáltatásait reklámozták, amiből viszont nem lehet kifizetni a számlákat. Már-már olyan szintű a dilettantizmus, hogy arról cikk kéne az SG-re
. -
Dilikutya
félisten
Csak tudnám, mi tartott ennyi ideig
.[I]Kedves Felhasználók,
Semmi sem alakul át olyan gyakran, mint az Baratikor.com SMS oldala. Ti is tudjátok, hogy az SMS, amely nektek ingyenes - nekünk jelentős költséggel jár és folyamatosan azon dolgozunk, hogy az SMS küldési lehetőséget életben tartsuk.
Több kísérletet tettünk a költségek kiegyensúlyozására: feltaláltuk az SMS hirdetést, új fizetős szolgáltatásokat vezettünk be, hogy az ingyen SMS küldést fenntartsuk. Ma már tudjuk, hogy oka van annak, hogy Magyarországon még senki tett elérhetővé megbízható és valóban ingyenes SMS szolgáltatást nagyobb tömeg számára. (És nagyobb tömeg alatt napi szinten többszázezer kiküldött SMS-ről értünk).
Most úgy gondoljuk, sikerült egy olyan szabályrendszert kiagyalnunk, amely minden felhasználónkkal szemben fair.
Nagyon sokan használják a Baratikor.com-on működő érdekes, hasznos, esetleg poénos préumium szolgáltatásokat, amelyek egyedülállóvá tesznek bennünket a magyar közösség hálózatok között. Köszönjük nekik a támogatást, amelyet szeretnénk kellően viszonozni. Az ingyen SMS ugyan nem töltődik már magától, viszont mostantól egyes szolgáltatásokért (Ajándékküldés, TOP statisztika, 10-es szavazás, Emotikonok) előfizetésekor 10 bónusz SMS-t írunk jóvá! A Bónusz SMS portálon kívülre is küldhető, és a hossza akár 160 karakter is lehet. Csak akkor teszünk az SMS szöveg mögé hirdetést, ha annak teljes hossza kihasználatlanul marad.
Sokféleképpen lehet kommunikálni a portálon. Az SMS szolgáltatást sokan nem használják, így a Bónusz SMS-t sem mindenki tudja kihasználni. Ezért lehetővé tettük, hogy a bónusz SMS átadható legyen a baráti körödön belül bárkinek egyetlen kattintással - így az SMS küldés továbbra is elérhető maradhat azok számára, akik nem tudják kifizetni.
Mi történik az eddig összegyűjtött ingyen SMS-ekkel? Természetesen továbbra is el lehet őket küldeni, de meg is lehet tartani. Lehet, hogy hamarosan kitaláljuk, hogyan váltsd be valami klassz dologra őket...[/I]
-
Dilikutya
félisten
Akkor voltak azok, amikor elhitték, hogy menni fog ez az SMS küldő rendszer. Az igazság azonban az, hogy szerintem senki sem akart hirdetni, hisz az innen küldött sms-ek mindegyike önreklámot tartalmazott csak a végén. Ez ilyen ingyenes SMS küldő rendszerek már évekkel ezelőtt leálltak, vagy teljes egészében fizetős szolgáltatásra álltak át, még akkor, mikor világosan kiderült, hogy ingyenesen ez nem fog menni. Erre 3-4 évvel később jött egy pár barom, és megcsinálták. Emiatt van csak annyi regisztrált felhasználójuk, mert szolgáltatásait tekintve sehol sincs. Most ezzel csak mégjobban vágják a fát maguk alatt. Véletlen az, hogy a T-Mobile is beszüntette a 777sms-t anno...?
-
Dilikutya
félisten
És hogy tudtam... napi 1 ingyen SMS van már csak.
-
Dilikutya
félisten
Mekkora röhej már... van a képszavazás, és 10-essel csak emeltdíjas SMS fejében lehet szavazni, tegnap óta pedig az is SMS-hez van kötve, hogy láthassam, kik szavaztak.
-
Dilikutya
félisten
Fizetős SMS eddig is volt, ha a napi 10-en felül is akartál küldeni. Csak most szűkült ez a lehetőség, szerintem további korlátozásokra is lehet majd számítani. Kinek éri meg az ingyen SMS... minden erre irányuló vállakozás befuccsolt eddig még, kezdve a 777sms-el, utána a külföldiekkel. Régóta tudjuk, hogy ez nem működik hosszú távon, az sms-ek végén lévő önreklámból aligha lehet fenntartani a rendszert.
-
Dilikutya
félisten
válasz
greatchaos
üzenetére
Dejó hogy nincs pannonos ismerősöm
. -
Dilikutya
félisten
Nekem mostanában jól működik, néha van csak olyan, hogy várni kell 1-2 percet túlterheltség miatt, nincsenek órás leállások. Ellenben ha azt látod, hogy percek alatt sem kapta meg a címzett, mert épp nincs hálózatban (kikapcsolt, vagy olyan helyen van, ahol nincs térerő), akkor érdemes rendesen is elküldeni neki, mert a barátiköröset vagy nem kapja meg, vagy megkapja, de csak részben, és később, mikor már nem aktuális rég, esetleg napok múlva. A függőben maradó SMS-eket nem küldi ki azonnal, miután a címzett ismét a hálózatban van. Vicces tud lenni, mikor két nappal később megkapod, hogy ''szia, nemsoká ott leszek'' miközben már ott van egy órája
. -
Dilikutya
félisten
Elmondom, én mit láttam. Délután (2óra fele) elküldtem egyszer pár SMS-t. Nem érkeztek meg. Elküldtem este is párat, nem érkeztek meg. Küldtem magamnak egy teszt SMS-t, 9 környékén. Hajnal 3-kor erre a teszt sms-re ébredek. Hajnal 5 felé az este elküldött pár felébreszti a címzettet, aki a válaszával, és a magamnak csak egyszer elküldött teszt második példányával ébreszt. Reggel 9 körül jött egy harmadik teszt is, majd 10-kor mégegy. Délután a címzett megkapta az előző nap 2 körül küldötteket, kb 2x. Másnap megérkeznek az elmaradt estiek is, a két nappal korábbi 2órásiról lemaradtakkal egyetemben, és én is kapok a nap folyamán a magamnak csak egyszer küldött, és már négyszer megkapott tesztből újabb kettőt.
És továbbra sem hiszem, hogy közel 1,3M felhasználójuk van. -
Dilikutya
félisten
Ez az oldal egy vicc. Az ingyen SMS záros határidőn belül meg fog szűnni, múlt héten is kiakadt tőle a rendszer. No meg amúgysem valami gyors. Nem hiszem ám el, hogy 1millió fölött van a felhasználók száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Nah, szerinted megéri? Az emeltdíjas SMS-ből fizethető gyagyás szolgáltatások egészen biztos, hogy nem hoznak elég pénzt. Az emeltdíjas SMS jó bevételi forrás TV műsoroknak, amik közben milliós reklámok mennek, és jó lehet warezoldalaknak, de egy ilyen rendszert üzemeltetni nem.