Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok! Ha csoportban vennék egy vászon anyagot 26 usd helyett 16, fog magától becsatlakozni a groupba bárki vagy nekem kell feltétlen keresni valakit? Másik kérdés, hogyha a groupot elindítom és nem lesz ember akkor a 16 usd visszajár?
-
Bikkrom
senior tag
Persze, de, csak sokszor vásárolok HUF-ban paypallal. Vagy azt korlátlanul állítgathatom naponta is akár?
Marad ez akkor, mert a Proceed to check out megszűnt létezni. Mobilon is végignyomtam megint új rendeléssel. Meg gépen is. Csak a pay now. Esküszöm tuti jutalékot kapnak a paypaltól.
-
Bikkrom
senior tag
Köszönöm a megoldást.
Azért nem nyom senki a Proceed to check out-ra, mert nincs ott. Mobilos nézetben legalábbis én nem találom. Manapság meg a 99% mobillal vásárol. De hiába teszed át asztali nézetre akkor sincs ott.
Aztán PC-hez átbattyog az ember, 20 próbálkozás után belép, összerakod a rendelést megint (mert a meglévő rendelésednél nincs már proceed to check out), aztán összerakod megint a rendelésed, ott a Proceed to check out JEEE, de akkor meg kiírja, hogy már van egy ilyen kuponod felhasználva.
Eszem megáll, hogy minden létező módon a paypal gyorsfizetésre terelnek... Azért köt ott ki mindenki. Zsákutca után, zsákutca és mindig csak a pay now van, de az fixen.
Nade sebaj, kitörlöm a két rendelést, megcsinálom újra. Kupont mostmár elfogadja. Jeeee. Ééés nincs Proceed to check out... Csak pay now. Gépen, ahogy korábban volt proceed to check out, most nincs.... Na ezért arra nyom mindenki, mert az útvonalak 99%-án amin el lehet jutni a fizetéshez NINCS proceed to check out. Most hagyom egy kicsit, mert felhúzott a Banggood, egy óra alatt nem lehet megrendelni gyors fizetés nélkül... Végem van. Komolyan, a csillagok, bolygók együttállásán túl már éppen egy kecskét nem áldoztam fel... De akkor sem megy.
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Voltam már itt pár hete. Vásároltam Bangoodról 250-ért, de a paypal rávágott +10-et... Mint utóbb megtudtam tőletek, a váltás miatt. Mondjuk azt akkor sem tudta megmondani senki, hogy miért nem lehet banggoodon csak simán a kártyámmal fizetni, miért csak a paypal megy végig... Most gépen próbáltuk feleségem kártyájával. Az OTP appban megjön a fizetési kérelem, jóvá is hagyjuk, de a banggood honlapján nem megy tovább a fizetés... Mindegy. Elengedtem a kártyás vásárlást, legyen a paypal.
Gondoltam majd a következő vásárlásnál paypalon mostmár tudom mit kell átállítani. Hát persze, hogy nincs ott semmi ahol az átállításnak kellene lennie... Hol tudom átállítani máshol, hogy ne a paypal hanem a bankom váltsa?
Köszönöm szépen!
-
Bikkrom
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget! Akár eBay akár Banggood, mindent is tudsz!
Egy kártyam van, nagyrészt forintban vasárolok. Ritkán banggood, ebay. De eBay-en eddig ezt megúsztam, mert elfogadja a kártyám direktben. Banggood-on meg sehogy sem tudok ezzel az OTP-s kártyával fizetni direktben.
Akárki is a ludas akkor is felcsesz. Otthagytam egy 10-est mert valaki 'jó áron' akarja nekem váltani. Banggood-on ez az alapbeállítás ha paypalra nyomok... Miért az az alapbeallítás, hogy a vásárlókat lehúzzuk a kiírt ár +3-4%-ával? Ez rendes magatartás akár Banggood, akár paypal. Fene vinné el mindet.
Nade mostmár tudom, drága tanulópénz. Köszönöm mégegyszer.
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem 249900 huf-ért (676 USD) kamerarendszereket banggoodról EU raktárból.
Az első probléma, hogy bankkártyával sehogy sem tudok fizetni, nem akar az OTP-vel együtt működni. eBay-en, Amazon-on stb simán fizetek, itt bangoodon elakad amint a fizetésre nyomok és sosem megy tovább. Se kódot nem küld, se engedélyt nem kér a mobil app-ban. Meg lehet oldani, hogy menjen a bankkártyás fizetés?
Második probléma, hogy ilyenkor paypallal szoktam fizetni. De mire a paypal honlapjára érek a 676 USD már 259900 forint, tehát egy 10-es bukó. Ezt el lehet kerülni vagy ennyi az árfolyamon a váltás, vagy a paypal ennyit von? Mire lofizetem, visszairányít banggoodra ott megint 249900-at ír, hogy kifizettem...
Köszönöm szépen a segítséget!!!
-
Bikkrom
senior tag
Értem. 2-es pont a hozzászólásomban, az előző két csomag is erre a címre jött változatlanul. Akkor most miért rossz? Eddig akkor hogy működött?
Másfelől mint írtam fentebb, felvettem velük a kapcsolatot. Kaptak egyszerűsített címet, csak angol karakter 35 hossz max. Erre ugyan azt írja, mint e-mailben... Zéró megoldás orientáltság, zéró hozzáadott érték, zéró gondolkodás részükről. Ezért írtam amit írtam, és tartom is magam hozzá. Ez így nulla, nem hozzáadott érték, nem értékesítés, nem ügyfélorientáltság.Ezektől többet semmit.
-
Bikkrom
senior tag
Mai gyöngyszem Banggoodtól...
Csütörtökön rendeltem egy IP kamera rendszert. Gondoltam hétfőn hátha shippingre vált, elég hamar megjött a Mi 9T meg a Digoo riasztó rendszer. Erre ma reggel az vár, hogy a címem, nem megfelelő, sőt préseljem be 35 karakterbe, mert így nem tudja a futárszolgálat kiszállítani. Ergó továbbra is feldolgozás alatt, nem adták fel a csomagot.
1. A honlapjuk elfogadta a címet, engem hol érdekel már, hogy a futárnak nem valid (azt írja a mail, hogy vagy hosszú, vagy spec karakter van benne...).
2. Az előző 2 csomag is erre jött, hozzá nem nyúltam a címhez.
3. Ennél nagyobb kamu hülyeséget ezek alapján még e-mailben nem kaptam.Értem én, hogy újév, meg korona, akkor tegyék shippingbe holnap vagy holnapután, de ne ilyen hülyeségeket írjanak már. Ne ezzel kelljen már foglalkoznom. Tegye shippingbe jövőhéten, nem érdekel.
Vegyem fel velük a kapcsolatot. Írja a drága mail.
Ok, 2 linkből 2 az e-mailben 404-es hiba... Ok, irány a honlap, megrendelések. Írok nekik, angolul. Konyhanyelven, hogy felfogják, tőmondatokban, semmi flancos szerkezet. Ez a címem kettőspont, plusz ha nem megy nézzék meg az előző kettő rendelésem. Azon is ez volt a cím változatlanul, valahogy elküldtétek nem?Azok is EU prio, tehát a szállítási mód sem változott, semmi.
Semmi gond, észlénynek kell egy nap, hogy válaszoljon... Bemásolja a standard hülyeséget amit a levélben is elküldtek.
Most mit kezdjek ezekkel? Ekkora 0 IQ-jú értelmi fogyatékos bagázzsal még nem találkoztam. Elkezdtem rendelni idén innen, mert ajánlották sokan, de ez így nulla. Értelmi fogyatékos emberekkel társalogsz hülyeségekről... Eszméletlenül felhúztak, senkinek sem ajánlom a Bangood-ot.
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
GDPR errort ír értékelés írásánál. Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest