- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saint555
tag
Köszönöm a segítséget. Még 1x próbálkozom a sablonszöveget puffogtató live chattel, azután törlöm a rendelést és kérem vissza a pénzem. Mégpedig azért, mert meg sem próbáltak eddig valami időpontot adni, mikor ér ide a pakk, innen 800 km.-ről... Csak a sablonszöveg, hogy várjak, majd egyszer megkapom... Az biztos, hogy így vagy úgy, de ez nekem jó lecke volt. Tuti nem rendelek tőlük többé semmit. megveszem itthon, 30-40%-al drágábban...
-
saint555
tag
válasz
RVR400 #22262 üzenetére
Elsősorban nem is a pénzem szeretném vissza, hanem az akkupakkot nyüstölni. Csak éppen kezdem elveszíteni a hitem abban, hogy majd fél év múlva a processing felirat átváltozik kiszállítottra és másnap csönget vele a posta/futár. Ez valahol, valamiért szerintem beakadt a rendszerbe, máshogyan csak értesítettek volna... Hogy Prágában készleten levőnek mutatták 2 hónapja, azt gondoltam én balga, 1-2 hónap és itt lesz. Hát nem...
-
saint555
tag
Üdv.
Olvasgattam vissza vagy 2 lapot itt és meglepően sokat olvastam hasonlóan jártakról, mint én. 2 hónapja rendeltem akciós(nak mondott) Li-ion akkupakkot robogóba Cseh raktárból ( banggood ) és egy hozzávaló töltőt is Kínából, 2 perc eltéréssel. A töltő a világ túlfeléről alig több, mint egy hét múlva megjött. Az akkupakk, azóta is " Order Processing " Rendelés ideje: Sep/08/2023 04:46:43 .
Expected Shipping Time: 2023-09-13
2x vettem már fel velük a kapcsolatot, a webheldeskjükkel, de annyit kaptam, legyek türelemmel, folyamatban a dolog, meg fogom kapni. Kicsi híján 90e.-ről beszélek. Nem látok ebben a fázisban olyan lehetőséget, hogy akkor dugják fel maguknak és utalják vissza a pénzemet, máshogy azt választanám. Konkrétan akkupakkal van valakinek hasonló tapasztalata? Érdemes várni, vagy kezdjem el verni az asztalt, hogy vissza a lóvét. Egyáltalán van esélyem a pénzt visszautaltatni, vagy ezt bebuktam és gondoljak az összegre, mint tanulópénz? Első rendelésem volt innen ez a kettő, de úgy sejtem az utolsó is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest