- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Időjárás jelző állomást keresek színes kijelzővel,7,vagy 10" méretben,2 kültéri adóegységgel. Lenne valami megbízható? Köszi előre is!!
És Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Elnézést,ha itt is megkérdezem,de a szaktopikban nem nagyon akaródzik válasz érkezni.
Az alábbi kamerát néztem ki: [link] ebben beépített GPS van.ha jól olvastam? Esetleg a régebbi tesója,egy M06 lehet alternatíva. Ha megrendelném,mindenféle járuléktól mentes lenne?
És maga,a kamera minősége szerintetek oké? Köszönöm előre is a válaszokat! -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Egy rendelésemmel kapcsolatban kérdeznélek titeket. Próbáltam fordító progival,de számomra értelmezhetetlen. Egy 64$ körüli cikkről van szó,mindent kipipáltam,amit javasoltatok rendeléskor.
Ezt kaptam ma emaiban:
We are sorry to inform you that your order [73119763] was delayed due to customs delay. We will resend for you within 1 business day ( you also could click the "Deal it" to apply for resending firstly), it would be delayed 5-7 days. Then you could check " My Order " about your replacement order number after 1 business day.
We regret any inconvenience that may have resulted from this unfortunate event. -
tillatrilla
senior tag
Szia!! Köszönöm a választ! Akkor a javaslataid szerint az utolsót választom én is.
És mi az a BGpay? Érdemes vele foglalkozni,vagy sem? Paypal-t használok.Azt látom,hogy adnak pontot cserébe,de semmire sem mennék jelenleg vele,mivel az 1300 körüli pontomból sem enged használni,mert promo-ban hirdeti most ezt a szkópot.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Vásárolni szeretnék egy ilyent: [link]Kérdésem,hogy milyen szállítási módot válasszak,hogy áfa,vám,stb költségektől mentes legyen?Tariff insurance,shipping insurance ,ezek közül melyiket érdemes pipálni?
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest