Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Még szeptemberben vettünk bg-ről egy jimmy jv85 típusú akksis álló porszívót. Semmi gond vele, egy esetet kivéve, amikor is a motoros fej fogaskereke mögé feltekeredett hajszálak miatt megállt a fej (megszorult). Már majdnem szétszedtem (lehet ez hiba volt) mire rájöttem. Kitakarítottam, most megy, de azért van induláskor egy érdekes hangja. Egy szó mint száz, ennyi idő után és ilyen jellegű problémával érdemes nekik írni?
Ezektől függetlenül alkatrészt honnan tudok beszerezni? Elveszett a fejből egy kis görgő is a kettőből, pl. ezt is pótolnám.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest