- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galagonya7
újonc
A netes kártyás vásárlás feltételeinek természetesen utána olvastam, le is van írva hogy:
"...
Vásárláskor először az általad korábban megadott 4 számjegyből álló internetes vásárlási jelszót kell megadni, és csak ezt követően az SMS-ben küldött 6 számjegyű kódot."
https://www.kh.hu/digitalis-bankolas/biztonsagos-online-fizetes#portlet_productinfoportlet_WAR_loanportlet_INSTANCE_AedHAssxu74eÉs ez először így is volt.
Mint írtam, életemben másodszor rendelek kínából bármit is, úgyhogy nem lehetek nagy Temus vagy Wise vásárló, mint ahogy nem is vagyok. És ezt sem magamnak rendeltem, de ennek már nincs köze a tárgyhoz.
Köszi. -
Galagonya7
újonc
Olyan védelmi vonal, mint utaláskor. SMS-ben küldött kód. Különben beszéltem a bankkal. Azt modták, hogy nem rajtuk múlik, hogy hogyan működik a rendszer, nemzetközi megállapodás - vagy mi. Annyival tudtak megvígasztalni, hogy ha lenyúlnak, akkor kártérítenek. (Mondjuk azt nem kérdeztem, hogy hány % ban.) Azt is csak akkor, ha webáruházas ügy. Ha telefonos csalóknak adsz ki valamit, az természetesen bukta. Egyetlen megoldás, amit írtam is, hogy a netes vásárlási limitet kell levenni. Ha valaki megpróbál lenyúlni, de nem tud, mert nem engedi a limit, akkor az rövid ideig van várólistán (nem tudta mennyi), így ha nem vásárolsz gyakran, nagyon pici az esélye, hogy pont akkor veszed fel, mikor épp valaki lopni akar. Az ügyintéző hölgy bevallotta, hogy régebben őt is lenyúlták rendszeresen kis összegggel, ami értesítési határ alatt volt. Későn vette észre.
-
Galagonya7
újonc
Köszi. A kártyám adatai immár Kínában vannak, akkor lopja el bárki, vagy használja Hszi valamelyik barátja, amikor akarja. Egyedüli védekezés, hogy a netes vásárlási limitet leveszem 1 Ft-ra. Biztos voltam benne, hogy SMS mindíg kell. Nem is értem, hogy ez hogy lehet elfogadott rendszer. A sok vásárlásmániás nem költené a pénzét, ha lenne plusz egy védelmi vonal? Belassulna a világgazdaság? A kapzsiság nem tudna olyan szabadon szárnyalni?
-
Galagonya7
újonc
Sziasztok! Pár hónapja mikor életemben először rendeltem bármit is kínából (BG) még a fizetéskor volt SMS azonosítás és kérte az Internetes fizetési azonosítót amit a banki felületen kellett megadni. Ma rendeltem újra, megadtam a kártya adatokat és azonnal levonta a pénzt, nem kellett se azonosító, se SMS.
Ez így működik nektek is? Csak az elsőnél kéri, vagy azóta változott valami? Meglehetősen aggályos ez így, bármikor lenyúlhatnak. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest