Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
Rajottem a hibara, most agyalnak rajta, az a nagy kerdes, hogy holnapig van hataridom a kedvezmenyes vasarlasra, azzal mi lesz.
a weboldaluk egy kalap kaki, nincs rendes kereso tematikusan, csak ezerrel ontik a szankba a szirszarokat, hogy nesze, azonnal vedd meg, de ugy, hogy ne is nezd meg, mi az, kulonben buksz mindent.
aliexpresszel is igy volt anno, ha rakattintottal, akkor derult ki, hogy az nem is az es nem is annyi, es attol kezdve kozolte, hogy mar buktad is az elso kedvezmenyt.
-
sisi22
aktív tag
Igen, ott, emil megerosites nincs, hanem egy linket kuldtek, arra kattintva kellett ujra beirni.
A vicc az egeszben, hogy regisztraciokor beengedett, mar majdnem a vasarlasig is eljutottam, csak furcsa volt, hogy az igert kedvezmeny az eltunt. Kilepes utan pedig kozolte, hogy a jelszo nem megfelelo.
-
sisi22
aktív tag
Tudna valaki segiteni, hogyan lehet az idiota banggood-osokat elerni emilen vagy weben?
elore is koszonom!A help-juk csak bejelentkezes utan erheto el, csak eppen a regisztracio utan megadott jelszora - amit ketszer kellett beirnom - szepen rabolintott, utana viszont kozli, hogy nem egyezik.
Mar haromszor valtottam jelszot, ugyan az a jelenseg, csak az idiota reklamjait kuldi, persze "noreply" emilen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest