- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuma007
újonc
Köszönöm!
Sikerült chaten reklamálnom. Hiába kötöttem az ebet a karóhoz, hogy élni kívánok a biztosításommal és kérem a pénzvisszatérítést. Szállítási torlódásra hivatkozva, mivel a csomag úton van és nem veszett el nem hajlandóak még fizetni. (hiába írtam, hogy 4 hete Németországban van ahonnan 2 nap alatt eddig minden megérkezett) 5 dollár kártérítést ad a kellemetlenségért és türelmemet kérik december 23-ig. Azt követően kérhetem a vételárt. De ami aggaszt, hogy a rendelés mellé a Refunded van írva, márpedig a telefon árát nem térítették meg. Csak a kellemetlenségért 1615 ft-ot. -
Kuma007
újonc
Sziasztok!
Nem érkezik meg a csomagom, de van biztosításom. Mit tehetek?
Mobilt rendeltem a Banggoodról. Biztosítást is kértem rá. A csomag elindult október 15. A csomag megérkezett november 02. Németország Neuenstein GLS depóba. Azóta egy tapodtat sem mozdul.
- Magyarországi GLS: "Németországban van a csomag. Ebben mi nem tudunk segíteni".
- Banggoodtól próbáltam segítséget kérni, de az emailküldést, mint opciót nem adják meg. Egyéb kommunikációval próbálkoztam, de befürödtem( live chet nem megy, a messengeren meg csak egy szoftverrel beszélgetek, gép ad érdemtelen válaszokat).
- Rendeltem okt. 15, kiszállítás elindult ugyanezen a napon.
- A csomag várható szállítási idejének 2021-11-02 ~ 2021-11-11 van megadva. A rendeléseim menüben a telefon mellett csak a "Confirm Delivery" felirat látható a "Return/Repair" "Refound" sehol.
-Kérdésem, hogy vajon mikor lesz akítv a "Refound" visszatérítés lehetősége?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest