- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin #192 üzenetére
Nos kipróbáltam és szuperül működik a dolog!
EUR-ban kapom a fizetési bizonylatot, miután EUR-t választottam ki valutának! A Banggood-os bizonylat és a Paypal-es bizonylat is EUR-ban, így lazán összeválogathatom a dolgokat 21,99 EUR-értékig, biztos, hogy átváltási konverziók miatt véletlenül sem nem érem a 22 eurós limitet és nem vethetnek ki rám áfát!
Amúgy tényleg szétszedi a legapróbb dolgokat is, még az 1,15 EUR értékű kis mütyüröket is külön postai csomagban adják fel!
-
woodworm
veterán
válasz
Andralin #189 üzenetére
Nagyon ritkán vásárolok kosárba, csak ha kupont vagy pontot akarok beváltani. Rögtön nyomok a fizetésre, egyetlen egymás utáni vásárlásom sem csomagolta még egybe. Ha fázol a 22€-s határtól, akkor minek reckírozol a határ kimaxolásával? Pár dolláros csomagokra nem szoktam nyomkövetést kérni, ha meg egybe rakatod, a nyomkövetés ára bele fog tartozni az értékhatárba.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Andralin #184 üzenetére
Minden USD-ben van, (szerintem Kína Magyarország között USD-ben megy az elszámolás, vagy valamelyik ország valutájában, ezt nem tudom, ) de fölösleges ezen ennyit pörögni. Rendelj mindent meg egyesével, ha parázol! Vagy állítsd be a PayPalt, hogy ő konvertáljon mindent, akkor Magyar Forintban lesz a vége.
Kuldenek egy mail-t, abban benn vam, mit, mennyiért, de azt a pénzügyőrök nem veszik figyelembe, a PayPal megbízást meg igen. (Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest