- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
#09990144 #22 üzenetére
Jó RPG nem – de jó BG igen – hiszen a BG1-2 plusz a kiegek egy alapra épültek nem volt körökre osztott harc, nem volt más csak a felső nézet. Képzelj el mondjuk egy DOOM-ot BG-s irányitással, vagy egy ME-t diablos kivitelben – direkt írtam iszonyat dolgokat, hogy átmenjen mire gondolok.
-
nagybá
senior tag
válasz
#09990144 #19 üzenetére
Nekem kicsit ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Divinity Original Sin 2-vel játszottam és teljesen készen voltam tőle, remek játék. Viszont ez egy tök új cím, de meg nem mondanám ránézésre, hogy ez nem csak egy folytatása az előző résznek.
Persze itt bejön az, hogy igazából miért lenne ez baj? Ha van már egy adott, jól működő motor, akkor miért ne lehetne azt kicsit finomítani, bővíteni, majd újra felhasználni?
Lényegében ahogy te is mondtad, csak a történeten, a megírt karaktereken és a dialógusokon múlik majd az egész.
Lehet csak valami innovációt vártam és ezért keserédes az egész.szerk.: A létrás részen jót röhögtem én is
-
törölt tag
válasz
#09990144 #18 üzenetére
Na, kinek hogy tetszett a gameplay bemutató?
Szerintem a technikai része ( lényegében ez egy Divinity Original Sin 3) adott egy jó rpg-hez. Innen már csak a történeten, a jól megírt karaktereken és dialogusokon múlik, hogy egy jó Baldur's Gate játékot kapjunk.
A 90%-os misseken, és a bugokon jót nevettem (pl a létra mászás), majd kijavítják megjelenésre ezeket. Én bizakodó vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest