Hirdetés
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
odani
tag
Hmmm, nézd meg a MediaPlayer beállításainál, hogy Digitálisan vagy Analóg(ul :-) játsza-e le a CD-ket! Fontos, mert ha Digitális, akkor IDE kábelen jön a muzsika (sztem), és ekkor nem 1x-esen tekeri a CD-t, és persze össze-vissza villog a LED az olvasón, de persze rendesen jön a hang.
A sima lejátszó minden bizonnyal csak analóg módon játszik, ami a hangkábelt használja, ami NAGYON SOK SZÁMÍTÓGÉPNÉL valóban csak az egyik oldalon szól, mert a kábel nem olyan, amilyennek lennie kell!
Konkrétan, az a jó, amelyiknek ugyanolyan mindkét vége! Az, amelyiknek az egyik vége pici-fehér, az nem szokott jó lenni!
Remélem, tudtam segíteni! -
divot
veterán
Srácok! Letöltöttem a legfrisebb drivert, a player javítását is föltettem, de semmi. A probléma ugyanaz. Elképzelhető, hogy az AP nem szereti a régi Sony CD Romot?
-
Biaggio
őstag
Nem lehet, hogy vhol vmi monora van állítva? :(
-
divot
veterán
Ha az SB A. Player kártyához mellékelt lejátszón próbálok cd-t hallgatni, akkor csak a bal hangszóró szól. Minden más lejátszóval minden rendben van. A dolog azért zavaró, mert ha a speciális Eax effektekkel akarok trükközni, akkor így ugyen nem tudom normálisan rögzíteni. Tipp?
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Elden Ring
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest