- iPhone topik
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandaboy
tag
Igen jó ez, XP-t használok. Gyors az adat elérés. 28 MB/s a max másolásnál. Nekem elég bőven. Érdekes ezt a Smart-ot mondjátok minden winyóra, és hibás ha nem látja a HD Sentinel. Pedig ez működik. Hogy melyik vezérlőre van kötve azt nem tudom. A CD meghajtóból az IDE kábel vége van rákötve. Vagyis a Slave. A HD Sentinel a típusát felismeri.
Amúgy mennyiért lehet eladni egy hibás 120 GB Maxtor Ata winyót? Olvasni lehet róla, csak írni rá lassú.
-
roPHka
senior tag
Otthoni gépekben (szülőknél), egyikben 350W-os Kódgány másikban valami ősrégi 250W-os FSP tápegység van, hozzáteszem, hogy nem 1-2 évesek. Tisztában vagyok vele, hogy nem szabadna szar tápra bízni a gépeinket, de hát ez van
A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben.
Nekem csak ehhez képest szokatlan, hogy eddig volt úgy kb 4-5db SATA-s vinyó amit vettem az elmúlt 1 évben, akár kisker boltból, akár kéz alól, de eddig az arány bosszantó, hogy mindebből 2db-al befürödtem, és nem tudom az okát, és egyik-napról a másikra lett rajtuk egy valag hibás sector
Szerencsére az elsőt kicserélték, gariban, remélem ez utóbbival is kezdenek majd valamit, mert ez így használhatatlan lesz előbb utóbb, gari viszont még van rajta bőven, viszont így nem szívesen tárolnék rajta adatokat, mert nem tudhatom mikor mondja be az unalmast.A választ amúgy köszönöm. Majd igyekszem minőségibb tápegységet beszerezni, hátha tényleg az a hibás, csak mert működés közben nemigen szoktam mozgatni a vinyót, nemhogy rugdosni.
R
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest