- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Nekem egy Samsung-gal volt csak gondom eddig, igaz azzal szívtam hasonló okok miatt rendesen. 80 GB-os első generációs SATA-II-es volt, valami HD80xx. Melegedett és volt pár áthelyezett szektor is rajta. Nem cserélték, mert a bolt szerint lefutott a Samsung teszprogi és úgy jó volt. A melegedés azt jelentette, hogy nem igen járt 50° alatt. Aztán hagytam az egyik gépben üresen, menjen csak a halálába. Egyszercsak nem indult a gép, aztán ha elindult, mindjárt megfagyott, ha meg akartam nyitni a winyót. Kélyes vigyor és már vittem is tesztre. Másnap cserélték, de már 160-ast kértem helyette, ami HD161HJ névre hallgat és azóta is hibátlan. Meg a többi Samsungom is hibátlan, soha nem volt velük gondom, ezt az egyet leszámítva. Most van 2 db 160-as, meg 2 db 250-es ée 1 db 320-as. Egyébként én valahogy most a 640-es 1 tányérosig vagyok úgy, hogy azok már tutira kiforrott típusok, nem melegszenek és halkan végzik a dolgukat. Ami nem egy tányéros, az is lehet jó, csak valószínüleg kicsit lassabb, meg hangosabb. Ami meg 640 fölött van, főleg 1 TB fölött, az még némileg gyerekcipőben jár és sok lehet a hibás. Az addig rendben van, hogy ha meghal cserélik, de a sok kellemetlenség nem hiányzik. Meg lehet adatvesztés is. Tavaly már egyik havert lebeszéltem róla és azóta Ő is belátta, hogy jobb így, mert 2 db 500-as WD-t tettem a gépébe. Mennek, mint a szél.
-
Blaze71
őstag
Nem hiszem, hogy vígasztal a dolog, de haver járt úgy, hogy a 750 GB-os Samsung winyó halálozott el 3 órán belül. De ez is csak azért volt 3 óra, mert én mondtam ki rá az ÁMEN-t ennyi idóvel a vásárlás után, de Ő már kísérletezett vele majd egy órát. BIOS látta, aztán már a POST alatt kifagyott vele a gép. Nála nagyobb szívás volt, mert ezzel az egy winyóval akarta elindítani a gépet és elsőre azt gondolta, hogy a telepítő lemezzel van baj, azért fagy állandóan az új gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest