- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
audi100td #35 üzenetére
Értem köszi szépen
A HD Sentinel ezt a 25%-os értéket csak a 168 hibás szektor miatt állapitotta meg, vagy figyelembe vett egyéb értékeket is a S.M.A.R.T. opciónál megállapitottak szerint?Azért kérdezem, mert ha csak a 168 hibás szektor miatt állapitotta meg és nem terjed idővel akkor szerintem sokáig el fog ez még menni.
A winyót arra használom, hogy a gépbe beépitett winyóról a fontos adatokat időnként ide is lementsem. Arra meg remélem kicsi az esély hogy amikor 'neadjisten' beszarik a gépe beépitett winyóm, és előveszem ezt a 168 hibás szektorral rendelkező winyót a fiókomból, hogy visszamentsem az adataimat róla, akkor egyik hétről a másikra több ezer hibás szektor keletkezne pluszban rajta és nem tudnék sok adatot visszamásolni róla.
Mivel csak hetente kapcsolom be , remélem nem terjednek tovább rajta a hibás szektorok, és alkalmadtán ha szükségessé válik vissza tudom másolni róla a lementett adataimat
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest