- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Köszi nektek!
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Helló!
[ELŐZMÉNY ON]Tegnap előtt bemászott egy vírus (trójai), az AVG nem tudta meggyógyítani a fertőzött file-okat, csak törölni, de mivel ezek fontosak file-ok votlak, nem működött így tovább a WinXP prof. (IE és a hálózatkezelés)
A ''Rendszer-visszaállítás'' nem működött, mert azt írta, hogy a visszaállítási pontok azonosak a meglévő állapottal. (Ami furcsa, mert több éves visszaállítási pontok is lehettek) Nem segített a telepítlés-frissítése sem a telepítő CD-ről, így jött a full reinstall.[ELŐZMÉNY OFF]
Most jó, csak nem szeretnék még egy ilyet. Ezért gondoltam csinálok ''biztonsági másolat''-ot, a winxp beépített progijával. Csinált is az Asztalra (én mondtam neki, hogy oda tegye) egy 400 megás filét a szűz rendszerről, de azt írta, hogy kell majd egy floppy is, de mégsem kérte. Nekem meg ugye már régen nincs floppym. Fogom majd tudni használni így a backup file-t, ha kell? Illetev félek, hogy ha megint gond van, nem ér majd ez sem semmit, szóval a másik kérdésem: tudtok ennél biztosabb rendszer-archiválást is? Vagy kell-e külön biztonsági másolat a registryről is? És ha igen -hogyan?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest