- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkeszkaa
újonc
-
alkeszkaa
újonc
válasz
Csupingo #71044 üzenetére
egyedül a letesztelés nem volt meg masik gépbe de azon felül minden szabályos lett meg csinálva. csak fura ahogy irtad a sipok a memoriára panaszkodnak és én is néztem hogy tényleg de mielött nem volt benne a video kártya és csak az alaplaip kaksi futott benne adig jó volt. ezt nem értem hogy ilyenkor semmi meg oldás erree?
-
alkeszkaa
újonc
válasz
Csupingo #71042 üzenetére
és mit lehet vele kezdeni esetleg, hogy tudom resetelni? vagy mi a legjobb megoldás
és nagyon sajnálom hogy fárasztalak.a mamoriával és végiv játszotuk mert tobb is van a gépbe.. külön is meg cserélgetve is. edig tökéletesen müködöt az uj szerzemény otta van akkor ezel gond. -
alkeszkaa
újonc
Üdv.
Kaptam egy video kartyát pontosan:geforce gtx 1060 6gb.szépen ahogy illik be ilesztetem a gépbe.
be kapcsolom a gépet a vidi kártya pörög de nem találja a gép maga és ugy igy se kép se élet. mi lehet a gond ? elméletben minden ami a gépemben van tökletesen paszol hozzá vagy hogy monjdam semmi nem el avult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest