- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asd05161
csendes tag
Az volt, mármint a driver alapból szar a régi meg az új is. De az is lehet hogy a videókártyám nem mai darab ezért nem támogatja teljesen az Eyefinity módot ami konkrétan összeadja a 2 megjelenítőt úgy, hogy 3840x1080-ra írja át a felbontást. Amíg ez monitorról (tehát ha az az elsődleges kijelző, másszóval a startmenü + ikonok minden ott van) indul, addig jó. De amint a driver beállításain belül kiválasztom a TV-t mint elsődleges megjelenítőt azonnal kékhalálozik egyet a gép. Most a windows-zal oldottam meg, akarmennyire is örültem volna a nyújtott tálcának, de 1 célra így is megfelel. A 2. Kijelzőre kiteszek valami filmet vagy videót ameddig az elsőn tudok bármit csinálni, aztán majd ha fejlesztem a gépet akkor már valami komolyabb kártyát veszek. A drivert amúgy sikeresen frissítettem úgy, hogy letöröltem a jelenlegit és felraktam az újat, szóval már ezért is köszi!
-
asd05161
csendes tag
Akkor jöjjön a következő vicces dolog, nem enged frissíteni mert driveren belül hiába töltötte le a telepítőt, nem bírja futtatni:D
-
asd05161
csendes tag
Miért kékhalálozik be a gépem egy egyszerű beállítástól?
Helyzet az, hogy 2 képernyőt használok épp. HD7750 videókártya (öreg, ilyenszar, olyanszar "vegyélújat" tudok róla nyugi, meg nekem még egyelőre elég is amit tud). VGA-val csatlakozik a monitoromhoz, HDMi-vel a TV-mhez. Nagyon jól működik, 3840x1080-as felbontással. A probléma ott kezdődik, hogy a TV-met szeretném beállítani a baloldali képernyőnek (elsődlegesnek), de abban a pillanatban hogy ezt megkísérlem a driver beállításain belül KÉKHALÁL lesz a végeredmény. Nem tudjátok mi problémája lehet? Vagy kéne már egy új kártya?
Op.rendszerem ha fontos Win7 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest