Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Megjött az uj kartya, beraktam a gepbe, persze ugy hogy nem töröltem elötte a regi (nvidia) drivereket.szoval regi kartyat visszaraktam, hogy mindent letöröljek de aztan mar azzal se indult a gep.clear cmos megvolt, vegre elindult regi kartyaval, ddu-t letöltöttem, letöröltettem vele a drivereket, gep kikapcs.uj kartya be, gep indit, ugyanaz van.tapegysegem nem lehet tul gyenge elmeletileg.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Uj videokartyat vettem es szeretnem, ha valahogy hasznalni tudnam a regi monitorjaimat vele.Sajnos csak egy hdmi kimenet van rajta a többi az displayport.Jol gondolom, hogy hdmi splitter az nem segit, mivel az csak tükrözi az egy monitoromat a masodikra?nekem osztott kepernyö kellene.Egy displayport-hdmi adapter gondolom segitene csak nem tudom mennyire megbizhato ez a megoldas illetve hosszutavon jol müködik-e.Elöre is köszi a segitseget!
Szerk.:közbe latom, hogy van hdmi switch is mint masik opcio.Szoval a kerdes, melyik ezek közül a legmegbizhatobb? -
tibee77
őstag
válasz
nonsen5e #46458 üzenetére
Nem is hallottam meg erröl.
Viszont volt mellekelve egy progi a kärtya melle (msi gaming app), amiben egyszerüen tudtam vältani az OC, Gaming, Silent modok között.Az egyik 1050 a mäsik 1020 a harmadik 1ghz-re lötte be a gpu-t.Gondoltam, hogy ez a dolog ugymond "beragadt" es ezert jött egy uninstall.Viszont utäna is ugyanez volt a problema.Tanäcstalan vagyok...Tudom a vegsö megoldäs egy win reinstall lenne de kb. 1 honapja huztam ujra, nem akartam megint ezt meglepni. -
tibee77
őstag
Szevasztok!
Lenne egy gyors kerdesem hozzätok.Adott a videokärtyäm es hozzä egy kis problema.Nem ugrik vissza a gpu orajel 300 mhz-re (idle ällapotban), folyamatosan 1 ghz-en megy, ha jätszok, ha nem.A gpu kihasznältsäg kb. 0 vagyis nem hasznälja semmi sem a hätterben.Hogy lehet ezt orvosolni?Szerintem emiatt van az, hogy 50 fok körüli hömersekleten van idle-ben miközbe jo 10-15 fokkal kevesebbnek kene lennie.Feltettem a kerdest mär a kärtyäm topikjäban is de most pörög annyira a topik.Elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest