- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totomusic
tag
Van egy Asus RTX 3060 Ti GPU-m. Többször történt vele, hogy elment a kép, és újraindítás után sem jelent meg, miután betöltődött a driver. Csak a Windows logo látszott.
Állítottam a hűtésén, folyamatosan megy már, és előbb felmegy maximra, vagy ahhoz közelire. Azóta nem fagyott ki. Na most kérdés, hogy mennyire veszélyes újrapasztázni, mert könnyen letud jönni a csip, sérülhet, stb... Másik meg, lehet, hogy meg kéne várnom, amíg a ventilátor is meghibásodik rajta, és akkor együtt cserélni? Ha igen, akkor milyenre?
-
totomusic
tag
válasz
Grave_444 #89345 üzenetére
Teljesen mindegy, milyen hőmérsékleten, ha egyszer az érzékelő bedob mondjuk false értéket, vagy nem veszi észre egyből a túlmelegedést, a képernyő letilt, ventilátorok felpörögnek, újraindítás, driver betöltés után meg csak az látszik, amit előbb mellékeltem.
Akkor kéne tudni az értékét, amikor a hiba van! Ezt lehet loggolni, tehát ha megszaporodik ez a hiba, okosabb leszek utána. Most 40 fok alatt van, állandóan megy már a hűtés, illetve előbb kapcsol magasabb fokozatba, 90 C fokig meg kitoltam a GPU Temp Target-t. -
totomusic
tag
válasz
bobalazs #89343 üzenetére
Jó, de én használtam vettem, és amikor az eladó eladta nekem, akkor még úgy volt, hogy EU szinten van garancia. Azóta Asus "meggondolta" magát. Igencsak felvett bizonyos kérdéseket, de ez történt.
Most annyit csináltam, hogy GPU Tweak III-at telepítettem, és kikapcsoltam a 0 dB módot a ventilátoroknál, tehát folyamatosan mennek a ventilátorok. Majd még megnézem, hogy mit lehet még tenni, máskor ugye játék közben szállt el.
Érzékelőhiba lehet olyan, hogy általában jó, de néha hirtelen bedob false értéket, ez csak egy példa. -
totomusic
tag
Látott valaki ilyet? Most ne egyből memória hibára gondoljatok, hanem a pontos képernyőképre! Memóriahiba máshogy néz ki. Előtte felzúg a ventilátor 100%-ig, a kép eltűnik, és újraindítás után ez jelenik meg, miután betöltötte a Windows drivert. Linuxszal megy egyből. Túlmelegedés elleni védelemre gondolok, de akkor mit kell javítani? Érzékelő hiba, hogy pontos legyek.
Másik, Németországból vásárolt Asus kártyára helyi garancia vonatkozik! (nem mindig volt így) Szerintetek lehet így is, Mo. lakcímmel Németországban garanciáztatni?
-
totomusic
tag
Most leteszteltem egy 5 perces memtest_vulkannal, semmi hiba. De ez látszik azon is, hogy van most kép. Viszont ez akkor is annak a jele, hogy az egyik hynix memória kezdi megadni magát...
-
totomusic
tag
válasz
Istvan2020 #89075 üzenetére
Letudom valamivel tesztelni a memóriát? Most bebootolt egyébként, van kép de nincs játék alatt.
-
totomusic
tag
válasz
Istvan2020 #89073 üzenetére
Az.
-
totomusic
tag
Probléma van az Nvidia RTX 3060 Ti VGA-val. Mégpedig az, hogy hosszú játék után elsötétült, és csak néhány pont jelent meg az egyik képernyőn.
Ez így nem normális. Újra indítottam a rendszert, és darabig ugyanez volt megint.
Mire utal?Furcsa, hogy újraindítás után csak a driver betöltése után sötétült el megint, és jelent meg néhány ponttal. Tehát a Windows boot látható volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest