- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Nowhere #78370 üzenetére
A driver tartalmazza, mert ha jól értettem, akkor pl.a shield-hez, a 2xxx-es videokártyákhoz és egyéb dolgokhoz kellhet. 1660-as kártyákon szerintem nincs usb csatlakozó. A neten több helyen is jeleztek már ilyen problémát, de konkrét megoldásokat nem találtam. Azt írták, hogy win7-tel, 8-cal lehetnek gondok. Mikor a vga drivert telepíted, nem lehet szelektálni és kihagyni az usb drivert? Alaplap oldalán kéne megnézni a chipset drivert, usb drivert.
Ezt találtam most: "all the turing gpu's have a built in type c controller, not all of the cards have the port on the back though."
-
Csupingo
veterán
válasz
Nowhere #78365 üzenetére
Talán az új driverek alapból tartalmazzák, mert a 2xxx-es kártyákon már van usb type-c kimenet is. Ha az alaplap drivereit újra telepíted (chipset), nem tér észhez? Esetleg régebbi vga driverrel is próbáld ki, akár olyannal is, ami kicsit az 1660 super megjelenése után jött ki.
-
DravenMoral
senior tag
válasz
Nowhere #78323 üzenetére
Szia!
A 1660-as kártya egy kicsit sok már a procidnak.
Mivel eddig egy olyan gpu-d volt, ami gyenge volt a procihoz képest, így a proci sem erőlködött, még játékok alatt sem annyira, mint most.
Most a proci 100%-on pörög ahhoz, hogy ki tudja hajtani a videokártyádat.És mivel "box", tehát gyári hűtő van a procidon, az a hűtés már édeskevés.
Kell venned egy új cpu hűtőt.
Ha kapok egy gépháztípust, és egy alaplaptípust, akkor tudok neked nézni a lehető legolcsóbban, de számodra megfelelő hűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest