- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Jelentem felraktam a 4 nappal ezelőtti drivert, és tökéletesen gyönyörű a pendulum teszt vele. Most már a monitor fps kijelzője is ugrál a beállításnak megfelelően.
Bár még kell egy gyors csgo teszt csak a tuti kedvéért.
Köszönöm az ötleteket(#73840) Metalmedve
De már lehet néhány freesync monitornál is adaptive synccel használni, pont ezért küzdöttem vele -
vaakuum
addikt
-
VaFec
csendes tag
Köszi, megnéztem, és aktív a lehetőség, de most frissítettem manuálisan, tehát ha legközelebb visszaáll, akkor ahogy írtad, állítsam vissza és onnantól kezdve nem lesz gond? Ha kijön egy újabb Adrenalin verzió, amit jelez is a program, és azt telepítem, nem fog ismét előjönni ez a "hiba"? Mert ugye onnantól kezdve megint tiszta lappal kell, hogy fusson, hisz frissítettél egy másik verzióra. Vagy rosszul gondolom?
-
ityam
őstag
Az a baj hogy csak XPs drivet találtam a gyártó honlapján de az nem megy fel.
VGA kábelen van rádugva egy régi 22 colos Benq monitor.
Általános nem PnP monitorként van települve. arra nem emléxem hogy régen is eként volt e de gyanús hogy igen.
Kompatibilisnek írja az Általános PnP képernyőt is. Megpróbáltam arra átrakni. Át is rakta arra de változás nincs. -
AtHoS
nagyúr
DDU-val levakarva a drivert és újratelepítve "működik" a VSR, de csak az 1680x1050-es monitor esetén az LG FULL HD TV-nél nem kínál nagyobb felbontást.
Illetőleg Farcry 5-ben nem kínált 1680x1050-től magasabb felbontást kiválasztásra, de BF V már kínált 1920x -as felbontást, de ott meg kiválasztva a monitoron egyből beugrott a képernyő közepére, hogy vissza out of range és rakjuk vissza 1680x1050-re. Ezt mondjuk furcsálltam, mert elvileg monitor oldalon nem is kellene magasabb felbontású infónak megjelennie
Monitor analóg lévén aktív átalakítóval van az RX 570-hez kötve. Az átalakító kavarhat be?
-
Cyberboy42
senior tag
Hiába vennél le az cpu vállárüól terhet, az eredmény kevesebb fps lenne.
Nagyon masszív cpu limit van azzal a procival.. eljárt felette az idő. Nekem egy 6 magos 8600k-val is néhol 100%-on fut a BF 5. Ugyanis ki tudja használni a sok magot is. szóval még nálam is cpu limit van(bár az igaz hogy az fps 130+ szóval nem gáz)
A gpu azért vesz vissza a frekvenciákból mert egyszerűen nincs mit csinálnia. vár a procira.
Ami egy picit segíthet, hogy ha stabilizálod a gpu frekvenciákat, de nem extra terheléssel, hanem Wattman-ban a 7-es álapotra kattintva beálítod minimum értéknek, és így bármi van is midig azon a frekvencián pörög majd. Ez egy picit stabilizálhat valamit, de a procilimit nem fog eltőnni. -
arpii
tag
-
hopex
csendes tag
A bios a legfrissebb és ezen a mATX lapon csak egy PCI-E slot van.A tápom úgy gondolom rendben van,hiszen a FurMark teszt és az Aida64 stressz tesz is hibátlanul lefutott.
Azok a játékok amik,két héttel ezelőtt Inteles lapban,i5-ös procival,ugyanezzel a táppal és kártyával gond nélkül elindultak, most nem működnek.Nem az bosszant,hogy a kártyát nem tudom játékra használni (nem vagyok egy hardcore gamer)hanem,hogy lövésem sincs arról,hogy miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest