- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
biker12345 #25388 üzenetére
Nem lesz hangos, DE 6670-esből csak DDR5-ös RAM-osat nézz, mert számottevően gyorsabb, mint a DDR3, árbeli különbség meg minimális, és maximum 1 GB VRAM-osat.
(#25382) laccy88
Ez nem VGA hiba lesz. Leginkább driver vagy kodek. Ezeket próbáltad újratenni/frissíteni?(#25380) Aethel
Abban igazunk van, hogy azért ez nem veszélytelen móka, ezzel a táppal használni a gépet. Legközelebb VGA csere előtt azért nézz körül/kérdezz az alkatrészekkel kapcsolatban, mert gondolom, az 5850 legalább kétszer annyiba került, mint egy normális táp, így viszont most utóbbira nincs pénzed. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Grave_444 #25370 üzenetére
"Xilence táp, elég gagyinak mondanám. Jól néz ki de szinte alig találok róla infót. Most is az van a gépben, és valószínűleg már jóideje ilyenek a kondik, mert valami cucc is kifolyt, illetve rájuk száradt. "
Van itt más gond is...
@laccy88
http://logout.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja_2/hsz_25344-25344.html -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kuntics #25345 üzenetére
Akkor árt, ha túlmelegszik miatta. Nézz egy Furmark tesztet alapórajeleken aztán a húzottakon. Közben figyelj, hogy jól szellőző helyen legyen a géped. Első ránézésre kicsit soknak tűnik a húzás, teszteld pár óra játékkal, nem látsz-e valami rendellenességet.
(#25346) Kaszika
Ez valószínűleg egy régi kártya, nincs sok értelme a 3 GB-nek. Milyenről van szó? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Aethel #25331 üzenetére
A táptól nem kap eleget. Ha fel vannak púposodva a kondik, én nem használnám nagyon azt a gépet!
A tápnak nem a névleges teljesítménye a mérvadó (580W), hanem a szálankénti erősség és a belseje, illetve a védelmek. Pontosan milyen tápod van?
(#25314) Syz
Az ASUS-t ne az emelt órajelek miatt vedd, hanem azért, mert az egyik legjobb hűtésű és legmegbízhatóbb a 7870-es sorozatban.(#25336) raczger
Ha találtok ilyen kártyát használtan, bele tudjátok majd tenni az Apple-be is.(#25333) laccy88
Én legfeljebb kicsit fakónak látom a színeket, de ezt egy ilyen képből nem lehet megállapítani. Semmi nem utal kártyahibára. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino #25327 üzenetére
Azért más programok (GPU-Z) felismerik?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino #25325 üzenetére
Hogyhogy nem hozzávaló? Az AMD oldalán a listából kiválasztod, milyen kártyád van, ott biztos a "hozzávaló" van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino #25317 üzenetére
Hol kéne a linkeden látnunk, milyen a kép?Megvan.Ez inkább kártyahibának tűnik, drivernek durva lenne. A tápoddal nincs gond, ha nem bírja, lekapcsol/fagy/újraindul, de nem képet ront.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Newyorker #25273 üzenetére
Mindkettőtöknek. 51k, 1 db raktáron, de rendelhető.
ASUS DC2 V2, megbízható, jó és halk hűtésű.
2 GB Vram kell bele.
Húzva a 7870 szintjét is eléri.
GCN architektúrás, a jövőben valószínűleg még fejlődik is a driverfrissítésekkel. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RohamDroid #25250 üzenetére
Ennek már az apróhirdetések között a helye.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Lacikaa9988 #25199 üzenetére
Kicsit bővebben. Milyen konfig? Elmegy és visszajön? Elmegy és újraindul a gép? Ez lehet táp vagy VGA gond is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25111 üzenetére
Hidd el, nem kell félni a húzástól, ezeken a kártyákon bőven van tartalék a hűtésben, nem is lehet elrontani az órajelek állítgatásával. Ha már ennyit szánsz kártyára, ne vegyél régi sorozatot, pl. 570-et se.
Bízz a véleményünkben, lassan már könyörgünk, hogy vegyél egy 7850-et, ASUS változatot.A keretedből is kijön és nem azért ajánljuk, mert nekünk olyan van, hanem mert nagyon jó ár-érték arányú, majdnem 7870 erősségű kártyád lesz. Úgy pedig több lesz az FPS-ed is.
Ha segíteni kell a húzásban, nézz be a 7850/70-es topikba.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25108 üzenetére
Downgrade biztosan nem lesz.
Ha a te táblázatodat nézzük, akkor van 7% különbség. Ez a végső driverekkel egész biztosan kiegyenlítődik. A fogyasztása meg jóval kedvezőbb és a CGN-t is egyre jobban használják majd a programok, mert ez a jövő.Amúgyis 6970-et akartál venni, ennyi erővel az sem lett volna előrelépés FPS-ben.
Most, hogy lesz pár FPS-sel kevesebb és az sem mindenhol, ne tartson vissza.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25104 üzenetére
7850 kb. a 6950-nel van egy szinten, mindezt 130W-os TDP-vel. Jelenleg a 7870 mellett az egyik legjobb ár-érték arányú. Legyengézni kicsit erős.
Húzhatod majdnem 7870 szintig, akkor pedig már kb. a 6970-nél vagy. Ez minden, csak nem gyenge.ASUS 7850-et vegyél, nem fogod megbánni. Ha gyengének találod, ingyen elhozom tőled, hogy ne idegeskedj miatta.
(#25106) kormi0312
Én laptopban a hűtés fizikai korlátai miatt csak óvatosan húznék bármit. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25098 üzenetére
A link nem jó. Mennyiért vennéd a kártyát? Én lebeszélnélek róla, nagy fogyasztású, a 7-es szériában vannak sokkal hatékonyabb kártyák.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #25091 üzenetére
Ha erről van szó: Accelero Twin Turbo II, akkor ez kompatibilis a 6950-nel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #25088 üzenetére
AC Twin Turbo rá fog menni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #25084 üzenetére
Milyen VGA és milyen hűtő?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
albinolynx #25052 üzenetére
Akkor a 7750 MSI megfelelő lesz, halk és hűs.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
peter889 #24961 üzenetére
Semmi gond, le tudod szedni a drivert az AMD oldaláról.
(#24960) csabyka666
Ha nincs terhelve, a kártya visszavesz az órajeléből, önmaga kímélése érdekében. Ez nem baj. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
dodopek #24953 üzenetére
Szerintem próbálgasd, azon a felbontáson nem olyan rosszak az esélyeid.
Ebben a listában szerepel Run, Hot pursuit, SHIFT, amiknél a minimumot eléri. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
albinolynx #24936 üzenetére
Akkor úgy mondd, mi a keret, és milyen konfighoz.
(#24937) Kacsa75
Miért, a 680-as már kevés? -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csabyka666 #24923 üzenetére
Szerintem ne a fájlméret alapján keress drivereket...
Az oprendszerednek megfelelőt szedd le. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #24895 üzenetére
FC3-mal erősebb kártyákat is térdre lehet kényszeríteni, csak beállítás kérdése, úgyhogy ez megfelelő. Olyan játékkal hajtsad meg, amelyikkel szeretnél játszani és élvezd a flow-t.
Ha a hőmérsékletre vagy kíváncsi, ott a Furmark, ha a játék közbeni VGA kihasználtságra, akkor ott a GPU-Z.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
albinolynx #24891 üzenetére
A helyzet az, hogy a procid kicsit gyengusz. Maximum egy Radeon 7770-et érdemes venned.
(#24892) M5Norbi
Köszönöm, sok munkám van benne. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
albinolynx #24867 üzenetére
10K-ért nem lesz, kicsit többért nézz egy 6670-et.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #24838 üzenetére
Én Dirt: Showdown-mal játszottam 3D-ben, szerintem látványos, de ahhoz, hogy élethű is legyen, még kicsit fejlődnie kell. Illetve még a hardvereknek is kicsit. Ezzel együtt szerintem a felhasználói élmény szempontjából nem rossz irány.
Én nem vagyok tévénéző, szerintem a játékoknál több létjogosultsága van, de nyilván együtt fejlődik a kettő.
Tévén meg persze a konzolok miatt (is) van értelme. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
DjKriston01 #24832 üzenetére
3D-hez legalább egy GTX 660Ti-t érdemes. Mennyi rá a kereted?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SüdiLaller #24808 üzenetére
30K körül egy 7770 a legjobb alternatíva vagy használtan még olcsóbban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SüdiLaller #24803 üzenetére
VGA-ra gyűjtést nem, hogy el kell kezdeni, hanem sosem szabad abbahagyni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Lord Dragon #24769 üzenetére
Szerintem vegyél egy 7970-et. Vagy egy ARES II-t és nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest