- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Zoolee21 #55140 üzenetére
A 380x tűrhető árban van. Teljesítményben a 960 és 970 között. Az is értelmes váltás lenne, bár nem olyan nagy ugrás. Viszont ha hinni lehet a pletykáknak, akkor lehet hogy az amd időtállóbb lesz dx12-alatt, mint a mai nvidia karik. Persze ki tudja mit hoz a jövő. Ha nekem olyan erős kártyám lenne mint neked, lehet megvárnám a pascalt.
Ezeket a teszteket megnézve nem is olyan kis ugrás teljesítményben a 380x.
-
Csupingo
veterán
válasz
nonsen5e #55108 üzenetére
Nekem volt egy öreg gts 450-es kártyám. Kb. 2 évig nem is hallottam a jelenségről, aztán az utolsó 1 évben néha nekem is előjött. Gondolom az új driverekbe került valami ami nem tetszett neki. (Újabb kártyák miatt talán) Szerintem egy jóval régebbi driverrel nézd meg próbaként.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
intensa_man #54867 üzenetére
-
Csupingo
veterán
válasz
intensa_man #54858 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? 2d-s képből 3d-t csináljon vagy mi? Vagy hogy állandóan a maximális 3d órajelen járjon a vga, mert azt be lehet állítani.
-
Csupingo
veterán
válasz
Exodius #54853 üzenetére
Nem kaptál a monitorhoz sima vga kábelt d-sub csatlakozóval, és a videókártyához dvi- d-sub átalakítót?
Ha ezzel kötnéd össze, akkor szerintem kéne tudnod állítani a színeket a monitoron is. Ha meg hdmi kábelt használsz, akkor szoftverből állítgasd a színeket, ha nem jó. -
Csupingo
veterán
válasz
Exodius #54839 üzenetére
Ha hdmi-vel kötöd össze, akkor a dinamika tartományt érdemes teljesre állítani, élénkebbek lesznek a színek.
Sok mindent lehet állítgatni a tökéletesebb kép érdekében.
Én dvi-t nem látok a monitoron, csak d-sub-ot meg hdmi-t.
Az érdekes, ha nem engedi állítani a színeket. Talán csak a d-sub-ról engedné, ahhoz meg egy dvi-d-sub átalakító kéne neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest