- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
A wm oprendszer az alapja, de a gyártók meg szokták még spékelni egyéb extrákkal a pda szolgáltatásához igazodva. Pl más bt-hoz más-más vezérlődriver, wifi rész, más gps...talán lehet mondani hogy optimalizálják.. Ha boltokban megnézed nem lehet pl egységesen magyarítást kapni, hanem típusokra külön árulják.
-
X-COM
nagyúr
a frissítés elérhetősége csak és kizárólag az eszköz gyártójától függ.
adott esetben olyan is előfordulhat, hogy maga a gyártó ugyan nem biztosít hivatalos frissítést, de vállalkozókedvűek áthekkelik a rom-ot egy hasonló hardverfelépítéssel rendelkező gépre.
Szal garancia nincsen a frissítésre. Azért az 1 generációval korábbi gépekre általában biztosítanak, érdekesmódon a mobilos pda-kra ez nem valami jellemző, mármint a frissítése megléte. -
Dufresne
addikt
IGO-hoz azért kell, mert IGO csak sd hajlandó menni. Hogy van-e olyan törött verzió, ami hajlandó a PDA belső memóriáján is futni azt nemtudom, de nem is ide tartozik.
PDA-nál meg 2003-at is lehet úgytudom frissíteni wm5-re, tehát ebből sztem következik, hogy a wm5-öt is lehet majd frissíteni. De erről nemtudok bővebbet, nem is olvastam bele magam túl mélyen ebbe a pda oprendszeres dologba még.
Memóriához visszatérve, létzik pár nagy memóriával szerelt modellek. Van pl már pár 512Rom-al szerelt gép is, pl Yakumo DeltaX 5 Bt. Hasznos lehet ez a nagy tárhely adott esetben. Pl ha jól láttam Asus-nak jön majd a 636 továbbfejlesztése a 639, amiben már elvileg 1giga rom lesz. Ha igazak a hírek.
Másik kollegának meg: nem sértődik meg senki, csak ez a dolog az alapelvekbe ütközik, szóval inkább ne firtasd a dologt, mert modok biztos nem fogják jó szemmel nézni, márcsak hivatalból sem.
Amúgy ki kell próbálni... -
Dufresne
addikt
Igen van CF-es, meg SD-s gps is, de akkor pl nemtudsz használni egy IGO-t a gépeddel, ami sztem azért a mai viszonylatokban az egyik legjobb naviszoftver.
Amúgy ha nagy kijelzőt akarsz, akkor valóban csak a Qtek 9000 jön szóba, vagy hasonló szétnyithatós készülék és hozzá egy bluetooth-os gps.
Még én tudnám ajánlani a Mio A701-et, vagy E-TEN G500-at, de ezek sem 3G-s telók és csak 2,7'' illetve 2,8''-as ijelzővel rendelkenek.
Sajna elég összetettek az elvárásaid, nem egyszerű gépet találni hozzá. Gondolok itt a 3G-re, nagy kijelzőre, GPS-re egybenPláne, hogy HP és Siemens modelljeit kizártad a kijelző miatt.
-
Dufresne
addikt
Mindegyiken van usb, mivel azon komunikál alapból az asztali géppel. Hogy lehet-e kapni hozzájuk usb-s bill-t azt nemtudom. Bluetooth-os bill-t lehet kapni azt tudom. Szóval bt képes pda-val megoldható az elképzelésed tutira
Hopp pár pda-s bill, válogass: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest