- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
G.sebes #8202 üzenetére
Értem. Ezt egyébként egyik napról a másikra kezdte el csinálni? Nem esett le esetleg vagy ilyesmi ( ez esetben egy szétszedés és összerakást érdemes lenne megpróbálni) ? Vagy bármilyen konkrét tevékenység (szoftver telepítés pl.) ami okozhatta? Ennyire nem szokott magától megzakkanni a rendszer. Ahogy nézem lehet sd kártyáról flashelni a típust. Nemtudom flasheltél-e már pda-telót, ha nem ( de ha igen akkor is érdemes) az xda-developers oldalon olvass alaposan utána a dolgoknak előbb, mert flashelés során teljesen használhatatlanná is tehető a taló ( bár jelenleg is az, szóval mindegy).
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
G.sebes #8190 üzenetére
Először is szerintem meg kéne próbálkozni egy ROM frissítéssel, ha az nem válik be akkor szerintem hardveres probléma is lehet, ha garis akkor vidd vissza, ha nem akkor szerviz ha egyáltalán van ennek a nem 100% vérig HTC-nek szervíz támogatása hát ezt majd valaki olyan megmondja aki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest