- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
DenesBa #29209 üzenetére
hát ha forrasztva van akkor nem tudom mennyi lehet, mert nem egyszerű cserélni, ha nincs foglalatban (mondjuk elég ritka a foglalatos vga,), meg egyáltalán lehet e kapni ahhoz hogy cserélni lehessen...
de majd ha szét kapod, jöhetne egy két kép is, engem is érdekelne már -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
DenesBa #29206 üzenetére
jaaa, értem, nézd akkor azt kell mondanom, hogy az egy ilyen széria, amiben csak igp van...
más ésszerű magyarázatot nem tudnék rá adni, mivel gondolom minden rendben van vele és minden működik rajta.
egy módon lehetne még meggyőződni róla, ha szét bontod és megnézed hogy a lapon ott van e a geforce kártya, fizikailag ha rajta van, akkor hibás, de én azt mondom hogy inkább nincs rajta és valami nem elterjedt egyedi felépítésű laptopot vettél -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
DenesBa #29199 üzenetére
A helyzet az hogy a sorozat szam alapján kellene lennie dedikált vganak. Biosban nem lehet hogy le van tiltva?
Garis? Boltban vetted?
Ha igen, akkor vidd vissza.
Elvileg latnia kellene, a win eszköz kezelojeben, mint ismeretlen eszköz vagy microsoft kep megjelenito bagy valami hasonló a vgak között.
Arrol kérhetnék egy képet?
Valamint a vga tipus alapjam, ami geforce gt 630m,ha jol olvastam, szedd le a drivert az nvidia oldaláról, ha meg nem tetted volna...
Nekem igy hirtelen ennyi ötletem vanJah, es ez nem okosság kérdése, hanem tapasztalat, sok laptopos, sok éves tapasztalat
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
DenesBa #29196 üzenetére
Értem hogy irtad de a tipus után szokott lenni meg betűk számok.
packard bell easynote tv43hc-xxxxxx valami.
Az is lehet hogy amit vettel abban csak igp van.
A pontos típusból kiderulhet az igazság.
Az meg amit mondasz az egy laptopon belül tapasztalható?
Mert lehet az i3as mellett van dedikált vga, addig az i5 mellett nincs.
Sok azonos típusú laptopnal elfordul hogy i5el szerelik, es egyik típusnál van dedikalt vga, a masikban nincs.
Ezért fontos tudni az xxx-ek helyen lévő számokat es betűket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest