- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
800.henrik
senior tag
válasz
szabonagyur #11009 üzenetére
Nem régi gépről szedtem le a pasztát, ÚJ 775-s hűtőn volt
. Raktam rá másik Windows-t, most jó
-
semetka
őstag
válasz
szabonagyur #10767 üzenetére
Rendben. Akkor megnyugodtam hogy nem kell atomjaira szedni.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #10617 üzenetére
Próbáltuk több felbontáson is, 800x600, 1280....
-
NEMO1968
őstag
válasz
szabonagyur #10261 üzenetére
Szia!
A gèpre sincs semmi ràìrva?(V,A)
Legalàbn olyat kène szerezned,aminek a feszültsège egyezik,az amper lehet nagyobb. -
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #10261 üzenetére
Szia!
Nyugontan használhatod vele, nem lesz baja, több tartalékod marad. -
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #9176 üzenetére
Adatmeghajtóként használva tudod elvégezni - másik gép kell hozzá - azt akartam kérdezni, hogy sata 1 vagy 2, de ezt is meg tudod nézni az információ fül alatt, milyen interfészen csatlakozik a HDD. No persze egy korszerűbb gép a biztosabb.
rob72 igen fog menni, max 1333 Mhz-en.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #9170 üzenetére
Öregszik a vinyód, de nem vészes. Az adatmezőt váltsd át decimális adatmezőre, úgy te is látni fogod a hibák számát. Azért pótolhatatlan adatokat nem tárolnék rajta. Ha teljesen lementettél róla mindent, akkor destruktív tesztet érdemes lefuttatni rajta. (az alapos lemez teszt még tárhat fel hibákat) de valószínű újra 100%-os lesz a lemezed. Véleményem szerint gyorsulhat a géped az SSD-vel, de hogy mennyire lesz látványos az már más kérdés.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #9166 üzenetére
Szia!
Jó még az a vas.
A gyenge szektor kizárásra került, ahogy a program is írja, így az már nem okozhat további hibákat. A teljesítmény fülön meg tudod nézni mekkora a lemezkihasználtságod - azaz mennyire teker a vinyód -
Az SSD nagyon jó cucc, nekem bevált.A boot idő, a programok betöltési ideje csökken, de ezen kívül az átlagos felhasználás során nem sok különbséget veszel észre. Ha nem használsz komoly programokat, és nincs nyitva 20 böngészőablakod.... akkor egy 7200 rpm-es vinyóval is bőven javulni fog a sebességed.
A SMART tábla, ami több infót mutat a lemezed állapotáról - azon belül is az "5-ös" kritikus attribútum ami lényeges számodra. -
FRENK1988
veterán
válasz
szabonagyur #9166 üzenetére
Hat a tesóm gepebe (Dell D630) teszt jelleggelt tettem egy 830-as Samu ssdt de nem vettem észre érdemi gyorsulást. De az hogy könyebb lett es nem volt seek hang azért nagyon Megérte volna. No nem beszelve hogy tovább bírta az akku
-
Ice&Lime
veterán
válasz
szabonagyur #5755 üzenetére
eszembe sem jutott ilyet csinálni, csak szeretném aktiválni ill. használni a megvásárolt windows kulcsot, ami a géphez járt.
-
ravail
senior tag
válasz
szabonagyur #5517 üzenetére
OK! Köszönöm a válaszodat. Tudod, gyártója válogatja, hogy egy-egy chipset-ből mit hoz ki. Láttunk már jó pár csodát! Például, amikor az Intel, a chipset gyártója -ha jól emlékszem a "Mobil Intel® GL40 Express Chipset"-re is- más használható CPU-kat ad meg, mint amit az Asus vagy más laptopgyártó kihoz belőle.
-
ravail
senior tag
válasz
szabonagyur #5515 üzenetére
Szia!
Köszönöm!Gratulálok!
Az Asus F5VL-ben az 533-as FSB-s CPU helyére több esetben raktam 667-es FSB-s CPU-t. Jelentéktelen többlet melegedést leszámítva -több éve- hibátlanul mennek. De ezt meg sem fordult a fejemben, hogy az 1066-os FSB-s CPU-kkal is próbálkozhatnánk, mivel az 800-as FSB-s CPU-kat már nem fogadta az F5VL. Esetleg a Memory fül alatt megnézted a RAM frekvenciáját? Az is OK?
-
ravail
senior tag
válasz
szabonagyur #5509 üzenetére
Szia!
Ha a CpuZ-vel nézed, akkor a P8400 1066 FSB-vel megy? Vagy kevesebbel? -
suspect
aktív tag
válasz
szabonagyur #5331 üzenetére
A gyorsaság látható/érezhető lesz
-
suspect
aktív tag
válasz
szabonagyur #5329 üzenetére
Sata1
Viszont ha kettest veszel az is kompatibilis az 1-el
Az SSD mindig megéri -
suspect
aktív tag
válasz
szabonagyur #5327 üzenetére
Serial ATA-150
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #5198 üzenetére
Ha nem akkor meg van egy procid, ami rohadt jó hátvakarónak
-
eastone1
senior tag
válasz
szabonagyur #5173 üzenetére
nem haragszom egy ezres lesz.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #5173 üzenetére
Nézd csak mit találtam Neked
www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2049171-milyen-procival-fejleszthetem-asus-f5sl-notimat
Bocsi hogy nem linketlem, mobilról vagyok.
tixem igp2000.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #5170 üzenetére
Most milyen proci van benne? Ez nem S478?
-
George0424
csendes tag
válasz
szabonagyur #4814 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #4715 üzenetére
Velem is eljátszották, nekem az adapter hálózati kábelét nem adták vissza. Csak én, fotót is lészítettem róla, de az nem bizonyító erejű számukra. Mivel akkor még a doboz nyitott volt, ergo nem biztos, hogy beleraktam.
Sajnos papír meg nem készül ilyen esetekben.
-
Ruszki
senior tag
válasz
szabonagyur #4715 üzenetére
Üdv!
Futár elvitte és bentről hívtak,hogy ők lefényképezték és nincs ill. nem volt benne töltő!
Az a baj,hogy ha belegondolsz és van egy kis összeesküvés elméleted ezt nagyon nehezen tudom bebizonyítani nekik,hogy igen is benne volt!
Szóval gáz sajnos! -
tajcsi
őstag
válasz
szabonagyur #3690 üzenetére
Kosz a gyors valaszt!
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz
szabonagyur #3612 üzenetére
na daemon tools nem volt fent winrart társított..D: ISO fájl. beraktam már azt igen simán és ugy indítottam 1. helyre raktam a Kingston USB-t meg lehet külön bootolható eszközt is választani de mégse sikerült...
viszont én csak szimplán jobb klikk másolással raktam át.. -
sznyunyi
tag
válasz
szabonagyur #3377 üzenetére
Hali!
Ha más nem, bepakolod másik gépbe a vinyót és formázod! Utána vissza az eredeti helyére és már telepítheted is a win7-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged