- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
válasz
spyduck #4567 üzenetére
igen, köszi szépen. igaz elfelejtettem szólni, de dőközben megoldódott a probléma.... egyik ismerősöm rájött, h hogyan is kell és sikerült megcsinálni.
ha vkinek hasonldó gondja lenne akkor: a bios-ban kellett az átállítani amit a kollega írt, mégpedig, h a SATA-t kellett disable-re állítani. . köszönjük neki
a 2. pontig nem kellett eljutnunk, nekünk az 1. bevállt.
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok!
most hotam ismerősömtől egy lenovo 3000 N200 típusú laptopot és alapból nincs rajta op. rendszer. driver cd-t egy darabot nem kaptunk hozzá.
ennél is nagyobb probléma, hogy az xp telepítése elakad, mivel nem talál merevlemezt a gépen
na ilyenkor mivan? tud valaki esetleg tanácsot adni, h mi lehet vele?
-
DroneZ
aktív tag
na már mind1 végülis sikerült kideríteni a hiba okát.... elszállt a procit hűtő kis venti emiatt túlmelegedett és leállt.
viszont szoftver ügyben tud vki oldlt mondani ahol kimondottan ehhez a típushoz tudok drivereket letölteni?
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem lapival kapcsolatban. van egy GS50 típusú LG notesz és kis idő eltelte után kikapcsol, csak úgy magától. az akksi fel van töltve, látszólag minden rendben.
egyszerűen dolgozol vele és hirtelen kikapcsol. ez bármikor megtörténik: ha csak netezel, ha játszol tök mind1.... valakinek van 5lete a megoldásra?
asszem kb 1 éves a notesz, de mást nem nagyon tudunk róla
-
DroneZ
aktív tag
hi sry h nem olvastam végig az összes hsz-t de ez sürgős lenne...
na szal a szitu: fujitsu siemens amilo Li1705 típusú laptop és a ha simán gépel az ember akkor bizonyos betűk helyett számokat ír.... kivéve akkor ha az "FN" funkcióbillentyűt lenyomva tartja, ekkor normálisan tud írni....
nekem is volt egy hasonló gond de az sony vaio volt. plz vki help, sürgős lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest