Keresés

Aktív témák

• AnTomySm

tag

válasz Norb3rto #22187 üzenetére

Szia!

Mivel nekem is ilyen gépem van immár 1 éve, tudok véleményt írni róla. (Előtte elmondanám, hogy én olcsóbban adom mint amit belinkeltél, de cserélni nem tudom. Csak ha érdekel.)

Szóval ílyen gépem van. Eddig teljesen korrekt, megbízható volt ahogy én tapasztaltam. A procija is egész tűrhető. A 2 giga rammal és 250-es winyóval szerelt esprimo v5555-ös gépeket egész jó áron lehet kapni, ha a teljesítményt nézzük (ezért vettem én is). Nem lötyögős a kijelző, jó helyen van a töltő dugaj, így ölben is kényelmesen tartható. Az akksija egész jó(volt már ACER notim az nem bírta ennyire és az akksija is hamar elkezdett gyöngülni). A Windows 7 3.0-ás élményindexet produkál ami valljuk be nem túl sok, de ez a sis mirrage 3+ vga chipnek köszönhető. Igazából ez a gép legnagyobb gyengéje. A proci és a ram 4.9-es.
    Nem melegeszik, nem hangos, nem zizeg.

Hogy írjak pár hátrányt is: Mivel ez nem a csúcskategóriás gépek közé tartozik, a Fujitsu-S. a szokásos 0 design, és nem túl jó anyagminőséget hozta. Ez alatt értem, ha nyomkodod, néhány helyen "ropog". Semmi extra, biztos láttál már ilyen olcsóbb gépeket, ez is csak a szokásos. A billentyűzet nem túl jól kitalált, bár lehet csak én nem boldogulok vele úgy ahogy szeretnék (10 újjal gépelve), de szerintem alkottak már ennél jobb billenytűzet kiosztást is. Ami nekem még szúrja a szemem az a 3db USB ami elég lenne, de egy vonalban van egymás mellett a gép jobb oldalán. A touchpad 2 gombjának kattanását én kicsit hangosnak találom ,de nemtudom téged zavar-e az ilyesmi.

Kb ennyi. Amúgy szerintem elég jó kis gép, ha valaki nem játszani akar vele. A régebbi játékok amik még nem igényeltek nagy vga teljesítményt szépen eflutnak rajta. Gondolok itt a Starcraft, AGE, stb korebli játékokra. Mostanában épp falloutozok rajta :) Ha van még kérdésed írj nyugodtan akár privátot is.
    Remélem segítettem.

• cigam

titán

válasz Norb3rto #22185 üzenetére

Az attól függ. Ezt a modelt szerelték Celeronnal, Pentiummal, CD-val, és C2D procikkal. Az aksi, és maga a készülék állapota (karcok, LCD pixelhiba, fényerő,...) is befolyásolja az árat. Szóval n+1 paramétertől függ. Ja és persze garis/nem garis?
    Egyébként eladni akarod, vagy +venni?

Aktív témák