- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
vilmaboy #38661 üzenetére
a lányomnak venném. Ő Sims3, Sonic Hedgehog legújjabb, Alice játékokat futtatna.
Mielőtt mondanátok, tudom, hogy a Sims 3 elmegy egy Intel X3100 kártyán is, hiszen most ez van a gépében (Acer aspire5315). De a legbutább grafikával döcögve. Ronda, cserébe lassú is. Szóval nem high-tech játékra kellene, de azért legyen benne kraft. -
karakpecze21
senior tag
válasz
vilmaboy #38627 üzenetére
Az a gond, ha nem garanciális hiba, akkor ráverhetik a szállítási és bevizsgálási költségeket.
Ezt onnan tudom, hogy havernak garancia időn belül vacakolt egy Asus laptopja és beszélt a szervízzel és kapásból ilyenekkel nyugtatták.
Persze elküldte és kijavították, mert tényleg szar volt.T1: Ilyet még nem láttam.Ha grafika kerül abba a kis foltba akkor abból nem látszik semmi, csak a fehér folt?
-
Kbali
nagyúr
válasz
vilmaboy #38623 üzenetére
Ésha mindezt egy bootolható DVD-re vagy nagyobb pendrive-ra írod?
Vagy gulgi a barátod: "how to create a recovery partition windows 7" -
-
Prof
addikt
válasz
vilmaboy #38587 üzenetére
Köszi, én a photodon Maxi Antiglare-t néztem ki de USA cég ezért elég drága ide a szállítás.
Az lenne a koncepió, hogy apám fényes Acer-jére veszek teszt képpen, aztán ha bevállik akkor veszek fényes notit és arra is ilyen fóliát.
Bár lehet inkább összekötöm a nyaralást, a noti beszerzéssel ha kijön a Gigabyte az U2442N-el.
-
papper20
csendes tag
válasz
vilmaboy #38511 üzenetére
szia!
amilo xi 2550 lenne a páciens, xp csak kísérleti céllal lett volna fent, egy progit akartam kipróbálni.. elfutna minden szó nélkül a win7 is, de az a gond hogy egyszer felpörög, lehűti 60 fokról 40-re, aztán semmi.. kész, kalap kabát, meghalt...
Mit tehetek az ügy érédekében? CPUID-vel és Speedfan nézem, semmi állítási lehetőség sincs, 80 fok körül kikapcsolom, hadd hüljön..
U.I.: Újra pasztáztam, de ez sem segített rajta.. Mit tegyek?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
vilmaboy #38428 üzenetére
Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem 2-3 Ft lesz a javítás, mégha egy nagyon ügyes TV szerelőt talál akkor sem - ugyanis ő nem notebook szerelő - olyan gépet meg azért már láttam, amihez nem volt normális szerelési útmutató, meg YT video - a TV szerelő szerinted ingyen fog utánanézni vagy ingyen fogja tanulmányozni neked? - Azért ne vigyük a málnásba a hozzá nem értőket, hogy ez milyen piti meló - ha meg ennyire vágod, akkor miért nem csinálod meg neki?
-
mateee10
csendes tag
válasz
vilmaboy #38428 üzenetére
Köszönöm a válaszodat vilmaboy.
Kedves localhost, nem védtem én semmilyen nem létező igazat, csak simán kérdeztem valamit és elmondtam, hogy hogyan ment tönkre. De ezek szerint, félreérthető volt!
Gányolni nem akartam semmit! Egyszerűen csak kíváncsi voltam van e ilyen típusú megoldás. -
Kbali
nagyúr
válasz
vilmaboy #38424 üzenetére
Szólnék azért: hivatalos szervizben nem olcsó! 16e Ft + Áfa munkadíjas ajánlatokat kaptam (maga az alaplapi csatlakozó - ha cserélni kell 2-3e Ft).
Nekem is egy ismerősöm csinálta meg - Tv szerelő is meg tudja csinálni, ha szét tudja borítani a gépet (az alaplaphoz az enyémet totál szét kellett szedni, szerencsére volt hozzá normális service manual a neten, igaz business gép) és össze is tudja rakni. A nyákon az sem mindegy, hogy milyen forrasztó eszközt használsz, mert simán szét lehet égetni. -
mateee10
csendes tag
válasz
vilmaboy #38417 üzenetére
Mozgatás közben többször beakadt a kábel valahova és mivel be volt dugva, mindig sérült a "foglalata". Ez a nem tudom hányadik rántás után letörte a foglalatot az alaplapról, vagy legalábbis igencsak kontakt hibássá tette. Szerelő azt mondta nagyon sokba kerül. Gondoltam a mai világban csak van olyan megoldás, hogy az akksi csatiján keresztül működtetjük a gépet.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
vilmaboy #38409 üzenetére
Körülbelül, javítja a telepítőprogram(ok) hardverfelismerő képességét (annak kompatibilitását) intel gyártmányú vezetéknélküli kártyáknál.
Szerintem ártani nem árt, bár nem feltétlenül szükséges, ha minden megy rendben.Improved the installer HW detection compatibility with Intel Wireless cards.
-
csabiks
senior tag
válasz
vilmaboy #38142 üzenetére
alvóból gyorsabban feléled, viszont érdemes kipróbálnod a hibernált állapotot, igaz hogy valamivel lassabb mint az alvóból ébredés, de sokkal gyorsabb mint egy teljes rendszerfelállás, ráadásul nem fogyaszt ilyen állapotban a gép semmit.
(win8-ban, ha leállítod a gépet, automatikusan hibernálja (nem kapcsolja ki))
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest