- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Adott volna egy Androidos Archos 5 tablet.
Erre lett feltelepítve a "iGo My Way" navigation for android gps progi.
A szoftver sd kártyáról akarja olvasni a térképet, ebben viszont 500 GB-os háttértár van, és nincs sd kártya foglalat.
Hogyan lehet ezt kártya nélkül megoldani?
Esetleg milyen navigációt ajánlanátok, amire van térkép, offline-ban üzemel, és jól navigál? -
z0d1AK
nagyúr
HTC Tattoo-ra milyen navigációt ajánlanátok?
-
z0d1AK
nagyúr
Nokia LD-3W gps modulom van. Tegnap a PC Navigator 7.0-val próbáltam volna használni, de nem nagyon akart menni.
Kapcsolódásnál kérte a szinkronizáló kódot, arra írtam 1234-et, mivel asszem mindegy is neki. Be is kérte pár alkalommal.
Miután meglett rendesen, utána várta volna a műholdak jelét, de nem igazán kapta meg a gps-től.
A gps modulon csak a bekapcsoló led jelez vissza, a bt és műholdas kapcsolaté nem.
Valami ötlet a gondra? -
z0d1AK
nagyúr
Van nekem egy Nokia LD-3W gps modulom.
Van olyan pc-s térkép, amivel tudok netbookon navigálni a modul segítségével?
Internet kapcsolat nem volna közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest