Hirdetés
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstN
tag
Akkor szerintem a korábban említett telefonok közt kéne keresgélni. 3-5-8 ezer ft-ért vannak használtan. Én most vettem 2 db siemens m65 por csepp és ütésálló telót, gumitömítésekkel, 3db akksival, autos töltővel, normál töltővel 5500,- Huf-ért postaköltséggel együtt.
Lehet valami őskövület nokiát próbálnék meg, vagy a sony ericcsonokat.
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
IstN
tag
Milyen zárt helyre gondoltál? Mert, ha barlangász akkor bukta van akármilyen telót is nézünk.
Okos telefon legyen?
Én azt mondom, hogy a régi nokiák (3210 és társaik vagy modernebb pl. siemens m65, sony ericcson w850/k900, nokia 6600 stb.) jól tartották a jelet. elég abba belegondolni, hogy amikor nyaralni mentünk, akkor már ezer éve átlépted a határt és még mindig azon ment a verseny, hogy kié van még magyar hálózaton.Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
IstN
tag
válasz #40993792 #33087 üzenetére
Hát nem tudom. Én a mikor a T-nél volt problémám még a frissen megkötött előfizetői szerződésem is visszacsinálták. Csak kiállás kell hozzá. A megfelelő háttérsztori (ha igaz ha nem) és a hozzá való körítés és máris nyílnak a kapuk.
-
IstN
tag
Hát a suskát ne kérd vissza szerintem. Mivel garanciális a készülék, ezért simán kéne cserélniük. Én azt javaslom, hogy menj be egy másik Vodához és ott sírd el magad illedelmesen, hogy mi a gondod-bajod. Fejtsd ki, hogy Te szeretnél továbbra is Vodás maradni, de sajnos ilyen hozzáállással és kiszolgálással nem biztos, hogy ott tudnak tartani, főleg, hogy itt meg ott milyen kedvező percdíjakon tudnál előfizetést kötni (ha le van járva a hűséged akkor adnak jobb csomagot-mindig van jobb csomag. Említsd meg, hogy a rögzített hibabejelentésed mikor volt, mikor vetted a telót, és a rendszerben elvileg látszik, hogy mikor adtad le cserére. Kérdezd, meg hogy mivel szeretnék kompenzálni a kieset időt, illetve természetesen azt az időszakot amíg nem rendelkeztél a készülékkel nem fogod kifizetni, ami miatt most szeretnél egy hivatalos bejelentést tenni. Kérdezd meg milyen eszközeid vannak a panasz bejelentésére. (úgyis azt fogják mondani, hogy most felviszik a rendszerbe, de figyelj arra, hogy adjanak egy másolatot és olvasd majd írd alá amit diktálsz. Ha erre nem adnak lehetőséget, akkor az ügyfélszolgálati telefonszámon a számlaproblémáknál egy rögzített beszélgetés keretén belül újra sird el a bánatod, majd írj egy kérdő hangvitelű e-mailt amiben az összes telefonbeszélgetés rögzítési számát leírod. az e-mailben említsd , meg hogy amennyiben nem tudnak csere készüléket biztostani, úgy kéred vissza a vételárat)
Ezek után várj a másnap megcsörrenő telefon helyett a mailre, hisz neked most nincs készüléked.Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
IstN
tag
válasz anonymus89 #33077 üzenetére
Hát, akkor az előttem szólók javaslatát ajánlom követni.
-
IstN
tag
válasz anonymus89 #33073 üzenetére
És mit mondtak mi a gáz? Vagy ránéztek és az éves csapadékmennyiség valamint a hasracsapás átlagsebességéből kikalkulálták ezt a tudományosan alátámasztott és észérvekkel megindokolt árat?
-
IstN
tag
Jut eszembe, ha már T.
Tud valaki valamit arról, hogy a T miért nem szereti az acer cloudmobil s500-at?
Több forrásból is hallottam, hogy a Yodával, Telével semmi gond, de a T-vel fennakadnak az sms-ek, stb.
Ez még most is fenn áll, vagy a frissített op.rendszer megoldotta a dolgot?Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
IstN
tag
válasz anonymus89 #33071 üzenetére
Hát akkor nincs más hátra, mint előre. Irány a T! Ha garanciális, akkor tuti nem vacakolnék otthon sufnituning módon. Előtte azért kérdezd meg, hogy mibe kerül a műtét (garanciális készülékek esetén is láttunk már drága javítást).
-
IstN
tag
válasz dragon11 #33064 üzenetére
Azt azért ne feledjük el, hogy nem a készülékekből él sem a T, sem a Voda, sem a Tele. Nekik az a lényeg, hogy telefonálj, netezz, sms-elj. Az, hogy milyen telefonon csinálod, tulajdonképp mindegy (persze az okosat preferálják, mert azon lehet netcsomagot is eladni).
Max. azért kell fizetni, mert "dolgoznak" azzal, hogy kicserélik, adatot másolnak, illetve a micro SIM árát is elkérik ("anyagköltség").
[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
válasz G.I.JOE #33057 üzenetére
Természetesen, ha bemész a szolgáltatódhoz, hogy szeretnél egy micro SIM-et, akkor minden további nélkül adniuk kell neked egyet. Sőt át is másolják a dolgaid a SIM-ről az újra, A számod meg kell hogy maradjon.
Amúgy még én sem hallottam olyanról, hogy micro és mini SIM-s dual simes teló.
[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
válasz tonyrulez #33029 üzenetére
Hát ha audio processing és át van húzva, akkor az nem jelet túl jót. Tudsz fogadni/indítani hívást amikor ez az ikon megjelenik? csak akkor jelenik meg, ha bluetooth be van kapcsolva? Nincs párosítva valami ezsközzel a bluetooth-on keresztül a telefon, amire átmehetne a hívás?
-
IstN
tag
válasz anonymus89 #33003 üzenetére
Én azt is megpendíteném, hogy lehetséges a telefonból kitörölni az IMEI számot egy szoftverrel, de az konkrétan törvényellenes és mint a filmletöltés ez is kalózkodásnak számít.(és mindegy, hogy Te vagy a korábbi tulaj buherált-e.(/OFF) Ezért én ha használt mobilt veszek, csak feltöltőset (szerződésről egy másolat, vagy szerződésszám lecsekkol adott szolgáltatónál), és a "tiltás elleni garanciát vállalok" dolog is kétségeket ébreszt bennem)
Amúgy ha független az nem oszt nem szoroz a tiltásnál. A szolgáltatót az sem érdekli, hogy Te vagy más (korábbi tulaj) csinálta a tartozást, tilt és ennyi. Ha ez megtörténik, nem igen lehet épkézláb telefont csinálni belőle (legalábbis és még nem hallottam, hogy feloldották volna a tiltást) max. alkatrésznek tudod eladni (pl kijelző akku, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
Helló,
Acer Cloudmobilos tapasztalattal rendelkezik valaki, valakinek a valakije, vagy valakinek a valakijének a valakije?
Jó lenne, mert csak egy megválaszolatlan kérdés választ el a vásárlástól.
Köszi!
-
IstN
tag
Helló,
igen, sajnos jelenleg az a helyzet, hogy letilthatják a készüléket, ha előfizetéses és elmaradsz a számla befizetésével (persze nem 2 napra kell gondolni).
Az, hogy van-e még részlet a telefonon, ebből a szempontból mindegy, ugyanis azért tiltják a telefont is, hogy több tartozást ne tudj csinálni. A Sim kártyát ilyenkor élből tiltják és sajnos egy idő után a telefont is (megakadályozva azt, hogy veszel egy drága telefont olcsón nagy előfizetéssel, aztán beszélsz, netezel meg minden, hagyod hogy az előfizetésed letiltsák, mert nem fizetsz. Utána meg a telefont eladod jó pénzért vagy épp használod másik kártyával.)
Így a kamu előfizetéseket szűrik ki, hisz így olcsóbb maga a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
Helló,
ilyen tapasztalattal tud valaki szolgálni:
"erősen gondolkodom egy acer cloudmobilon, most hogy az ára is tűrhető,
DE:
az ekszpanziszéknál azt mondták nekem, hogy T-s kártyával van hogy nem felhőtlen az élet:
1-2 napig nem küldi el az sms-t, stb....
Tapasztalt valaki ilyent?
Köszi!"Köszi!
-
IstN
tag
válasz whited #32869 üzenetére
amiket mondtál az is közbe játszik, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a "nagy" gyártok ölnek pénzt a fejlesztésbe is rendesen. Hány "zsákutca" mobilt kellett megalkotni, hogy kialakuljon a mostani formaterv vonal... És természetesen azt se felejtsük el, hogy a mobilvilág újításait, amiket a csúcskészülékekbe is belepakolnak, nem az Oppo szintű gyártók fejlesztgetik. Azt a ráfordítást is meg kell fizetni valahol.
(a Mercedes-ben sem a fémet, műanyagot kell kifizetni ami a kapcsolókban, kábelekben van, hanem azt a fejlesztést, ami lehetővé teszi azt, hogy ha megnyomod a gombot, akkor nem csúszik meg az autó a havas úton, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
válasz miroon #32861 üzenetére
Helló,
nekem jónak tűnik a dolog, bár kifejezetten olcsónak látom. A tesz-vesz-en/vaterán 5K körül van a bontott kijelző.
Szerintem megpróbálhatod azt amit kinéztél, és ha döglött marad a teló, akkor még mindíg budget-ben maradva be tudsz ruházni egy "új" kijelzőre (bár az 18K körül akad). Ha nem jön be a teló, akkor használtam 35K-ért el tudod tolni főleg hogy karcmentes tip-top kijelzője lesz.
Bár hallgass meg több véleményt is mielőtt vásárolási lázba esnél.
[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
Helló,
erősen gondolkodom egy acer cloudmobilon, most hogy az ára is tűrhető,
DE:
az ekszpanziszéknál azt mondták nekem, hogy T-s kártyával van hogy nem felhőtlen az élet:
1-2 napig nem küldi el az sms-t, stb....Tapasztalt valaki ilyent?
Köszi!Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
IstN
tag
Egy kérdés:
Szerintetek létezik olyan strapamobil ami érintőképernyős okostelefon qwerty-vel?
(Bocs, ha hülyeséget kérdeztem!)Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
IstN
tag
válasz kiskaktusz #29313 üzenetére
Értem.. ez lehangoló. Azért köszönöm a segítséged.
A Dual sim adapter-ről hallottál már korábban vmit? (erősen agyalok egy ilyen beszerzésén)
-
IstN
tag
válasz kiskaktusz #29311 üzenetére
Köszi szépen! Ezt már néztem. Elsősorban magyar oldal vagy bolt kéne. Osztrákot, Németet, Angolt már nézegettem, de az nem érné meg nekem.
-
IstN
tag
Helló!
Nr.1.:
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy hol tudnék régebbi (8éves) készüléket vásárolni? Siemens M65 érdekelne és nem igazán találtam magyarországon a neten. Van vmi spéci bolt, vagy webshop, vagy vmi?Nr.2.:
Találkoztam az interneten "Dual sim adapter"-nek nevezett csodát. Miket érdemes róla tudni? Érdemes kipróbálnom és vennem ilyen kütyüt, vag hum-bug az egész és csak pénzkidobás lenne. Vaéakinek van tapasztalata ilyesmivel kapcsolatban?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Starfield
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.