- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz darealkilla #19887 üzenetére
Hát akkor meg szard le és légy boldog.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz darealkilla #19880 üzenetére
k. = kedves?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
-
raskolnikoff
őstag
válasz NandorHUN #19875 üzenetére
Vannak jack elosztók, de nem sokat érnek. Működnek, csak kompromisszummal. (Legalábbis amik nekem voltak.) Elképzelhető hogy van jobb minőségű is jópénzé. Guglin nem találtál?
-
raskolnikoff
őstag
válasz darealkilla #19873 üzenetére
már hagyni kellett volna a p.csába. biztos akad más is akinek kő.
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz MaxxDamage #19864 üzenetére
Én tuti eladnám.
Amúgy nekem is van egy kb 6 éves Samu TV-m, TV sose ment rajta, mivel sose nem is volt bekötve, csak net. Ha annyira lusta vagyok hogy nem kelek föl akkor rákötöm a gépet és úgy nézek filmet rajta. Ez is kb 2x van félévente. Szóval csak porosodik, de néha jól jön
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz MaxxDamage #19861 üzenetére
Más kérdés érdemes-e azokat nézni egyáltalán xD
-
raskolnikoff
őstag
válasz aliquis #19853 üzenetére
Szerintem akinek TVre nem fussa annak nem volna mit néznie sem rajta. Max eladná vagy nemtom.
edit//ez luimának ment volna.
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
Üdv! Csótányügyben ki mit javasol? Régebben egy másik lakásban voltak, de azok a kisebb kiadásúak (svábbogár vagy mi) de ezek rendes szép nagy darabok. Amazok ellen jó a csapda de ezeket nem szeretnám látni hogy a csapda felé sasszéznak az egész lakásban...és attól félek hogy a Mortein spré amit ma vettem egy idő múlva semleges hatást fog kiváltani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest