- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Köszönöm, hogy ennyire belemerültél, de nekem ez rossz irány. Az egész ügy nem ér annyit, hogy saját szoftvert írassék hozzá. Főleg, hogy nem is tudok programozni (na jó, kb. annyit, mint egy általános iskolás matekozni - elkezdtem néha tanulni, de sohasem jutottam messzire). Illetve ahogy írtam lentebb, felismerik "out of box" driver-el a készen letölthető GUI progik is magát a vezérlőt, csak a kérdéses flash IC-t nem ismerik fel (vagy olvassák ki értelmezhetően a választható, ránézésre legközelebb eső preset-ekkel), mert "nagyon kínai" a flash IC is.
Persze a kérdéses, olcsó SATA ház "gyártója" (valószínáleg az is közelebb áll a házi barkács műhelyhez, mint egy sorozatgyártóhoz) is felrta valamivel a flash tartalmát, de lehet, hogy USB-n át (van hozzá flash író GUI progi, csak friss képfile nincs neten, és kiolvasás opciója nincs, csak minmális szerkesztési és felírási).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest