- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz ViharVadász #18198 üzenetére
Nálunk az van, hogy ha egy hónapban több mint 5 napot vagy betegszabin akkor azt a havi cafateriát buktod. Szerintem a Te verziódban a cég mocsok - bocsi - és nem hiszem hogy jogszerű lenne, meg persze az számít hogy mi van a szerződésben.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Weeman1
veterán
válasz ViharVadász #18198 üzenetére
Olvasd el a szerződést amit aláírtál.
Nálunk a cégnél betegszabadságalatt jár,viszont táppénz alatt nem.Xiaomi 11T Pro
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Nekem volna egy olyan kérdésem, hogy nemrég léptem be egy új cégbe. És ott azt mondták, hogy ahány napot betegállományban vagyok, annyi hónapra elveszik a cafetériát. Szerintetek ez jogszerű e?
Válaszotokat előre is köszönöm!"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Shingen
addikt
válasz philoxenia #18193 üzenetére
Tudom, hogy te más port szedsz, csak te azt szívod.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
Van itt köztetek olyan aki nyaralás alkalmával vitt magával repülőre, fehérje port meg amino kapszulákat?
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
marilllyo
veterán
Lehet tudni kb.mennyien voltak tegnap este volton a maiden-en?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
urbi73
senior tag
Üdv . Milyen gyártmány a Parva 145 E Hegesztő ? 140 Amper . Megéri ilyet venni használtan ? Otthoni felhasználásra kellene .
-
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Valaki egy jó ingatlanos vagy ingatlanokkal foglalkozó topic tud? Én nem találok egyet sem....
-
SzZrt.
újonc
Kedves Met!
Regisztrációd egyenlegére befizetést bármely bank által kibocsájtott bankkártyáról kezdeményezhetsz. (Kivéve azon kártyákról, melyeken le vannak tiltva a szerencsejátékos tranzakciók).
Az OTP és a K&H az a két bank, amely banki felületet biztosít Játékosaink részére a bankkártyás feltöltésekhez, de ezen a két banki felületen bármely bank bankkártyája használható.További szép napot!
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Biztonsági ajtóba melyik biztonsági zárbetétet ajánljátok: Mul-T-Lock interactive vagy a BKS Janus-t?
Valakinek már van/volt velük tapasztalata?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
Bjørgersson
félisten
válasz Simivok #18178 üzenetére
Nem feltétlenül, az utóbbi időben sokszor nekem is össze-vissza jelzi ezeket a dolgokat. Az is lehet, hogy még nem tudja, mit válaszoljon, addig pedig nem akarja megnyitni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Simivok
senior tag
válasz Bjørgersson #18177 üzenetére
Magyarul akkor elolvasta, csak nem nyitotta meg, hogy úgy tűnjön mintha nem vette volna észre... szép...
Galaxy S23 256GB Cream
-
Bjørgersson
félisten
válasz Simivok #18176 üzenetére
Akkor csak kézbesítve van az üzenet, olvasta = megnyitotta = profilkép.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Simivok
senior tag
válasz Bjørgersson #18175 üzenetére
És ha a főmenüben látja csak, vagyis nem nyitja meg a beszélgetést?
Mert az az érdekes, hogy egy üzenetet reggel küldtem el, és azóta többször is fent volt az illető messengeren mobilon, kizárt hogy nem látta a főmenüben...
Galaxy S23 256GB Cream
-
Bjørgersson
félisten
válasz Simivok #18174 üzenetére
A pipa csak ezt mutatja, hogy kézbesítve lett az üzenet, elolvasva még nem. A profilkép jelzi azt, hogy látta az üzenetet az illető.
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Ha valaki Messengerben látja az üzenetemet (főmenü, vastagon) akkor az pipa tömve, vagy profilképpel jelzi számomra?
Galaxy S23 256GB Cream
-
Met
nagyúr
bet.szerencsejatek.hu-n a belső egyenleg feltöltésnél a bankkártyás fizetést választom akkor otp-t vagy k&h-t lehet választani. Más bank kártyáival nem is lehet feltölteni?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
moma
őstag
Hol tudnék most ma a belvárosban venni egy párezres napszemüveget?
we all deserve a bit of luck.
-
selembeli
csendes tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy az edigital melyik futárcéggel szállíttat?
-
Krogoth
senior tag
Köszi, de közben lett más megoldás. Autós kompresszor + Hálózati adapter szivargyújtó ajzattal.
Olcsó, kis helyen elfér és mobil. -
pjen
félisten
válasz Krogoth #18163 üzenetére
Akkor szerezz egy közepes légtartályt és a benzinkútón felfújod.Sok pórszívon a csővet a fújó oldalra is lehet tenni,ezek jó sok és alaposan szűrt levegőt szállítanak,ha festéket szórni jók akkor port fújni is.Persze használatlan porzsákkal,egyébként mint porszívó megmarad.
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Géptakarításhoz milyen kompresszort ajánlotok? Sűrített levegő nem jó, mert sok gépről van szó.
Köszi
-
pocokxx
Közösségépítő
Végül lett valaki aki átvette egy részét, így tényleg ez lett a legegyszerűbb. Köszi azért mindenkinek!
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
C. s.
addikt
válasz pocokxx #18156 üzenetére
Szia!
Próbálj összefogni valakivel, akiben bízol és akinek mindegy, mivel fizet a pénztárnál. Én egyszer, amikor valami utalványt kaptam, amit csak a Coopban lehetett beváltani, hasonlóan oldottam meg. Mivel az az üzletlánc eléggé drága, és a piacon kb. kétszer annyi (és sokkal szebb) zöldséget vehettem volna annyi pénzért, nem lelkesedtem, hogy ott verjem el fonnyadt salátára. A cigi mindenhol ugyanannyiba került, bár én nem dohányzom, de egy rokonom igen, így vele megbeszéltem, hogy hozok neki cigit és utalvánnyal fizetek, ő meg ideadta az árát. Páran beszóltak a pénztárnál, ez igaz, de aki ítélkezni akar, az mindenképp megteszi. A piacon meg alaposan bevásároltam zöldségből és gyümölcsből. Nekem így sikerült, hátha neked is megoldható hasonló módon. Megbeszélheted vele, hogyan honorálod, ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Melyik az a bolt, ahol nem nézik olyan szigorúan az Erzsébet utalványt? Tehát ahol nem szőröznek pl.: kutyakonzerven... Tesco biztosan nem jó. Lidl? Vagy Penny?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #18154 üzenetére
Baszki ez egyre jobb Az rendben van ha az esőtől átnedvesedik a fal?
-
C. s.
addikt
válasz philoxenia #18152 üzenetére
Neked is nagyon köszönöm, ez is hasznos lesz!
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #18142 üzenetére
Csak kérdezem, mikor lennél biztos benne hogy csőtörés van? Ha ömlik a falból a víz?
-
trisztan94
őstag
Koszi a valaszokat! Intezkedem a kozoskepviselovel.
https://heureka-kreativ.hu
-
Rivaul
addikt
Ne haragudj de azért ez így gáz. Furcsállom hogy csak "gyanakodtál". Ha már eddig vártatok akkor szóljatok a közös képviselőnek, ha ő nem akkor te hívj szakit. Az hogy milyen fal, teljesen lényegtelen. Nem kiszedni akarjátok, megjavítani.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
törölt tag
Nálunk a közösképviselő küldött ki szakembert a javításra, a kárrendezés pedig a társasház biztosításán keresztül történt.
-
Borisz76
veterán
Az biza csőtörés lesz...
Közös képviselőnek szól, hogy jöjjön és nézze meg...hozzon magával szakembert is.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Hipoglikémia (alacsony vércukorszint) tünetei és kezelése
A cukorbetegség tünetei, figyelmeztető jelei
A magas vércukorszint vagy hiperglikémia és kezelése
Saját tapasztalat - nem vagyok cukorbeteg - :
Egész nap nem ettem...mondjuk reggelizni amúgy sem szoktam...tudom, tudom rossz szokás.
Délután 16 óra körül a fiammal mentünk hazafelé a suliból és azt éreztem, hogy kiver a víz és el kezdek szédülni...mindezt egyik pillanatról a másikra.
Nagyon leesett a vércukor szintem.Hazaértem és leültem kajálni.....mire elkészült a kaja azért 2 túró rudit már lenyomtam
Másik eset :
Mamám cukorbeteg volt.
Miután egy alkalommal agyvérzést / agyérgörcsöt kapott kórházba került, ott lábadozott.
Miután javult az állapota , hazaengedték és hozzánk költözött, hogy "szem" előtt legyen.
Nagyon sokat panaszkodott, hogy szinte folyamatosan szédül...agyvérzés maradványa.
S innen kezdődik egy ördögi kör :Szédül,émelyeg ezért inkább csak ücsörög és tv-t néz, rádiót hallgat.
Mivel nem mozog eleget, nem éhes...ha eszik is alig valamit.
Keveset eszik ezért energiája sem nagyon van a mozgáshoz...nem mozog....nem éhes....Viszont hosszú évek alatt megszokta és rutinosan adta be magának az inzulint.
Aztán egy alkalommal nem reggelizett - a fentebb írt okok miatt - de az inzulint beadta magának.
Persze, hogy ájulás lett a vége és kidől szegény a karosszékből.
Háziorvos pillanatok alatt kint volt és kapásból egy pohár cukros vizet itatott meg vele.
Ekkor még rendbe jött.Pontos értéket viszont nem tudok mondani én sem....
Nem is nagyon kerestem ....[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Erosen gyanakszom, hogy edesanyam vecejenek fala mogott csotores van. Alabbi kepeken latszik a vizesedes, illetve be is jeloltem, hogy mikor hol allt: [link]
Szerintetek is az lehet az oka?
Masik problema, hogy ez egy BP belvarosi berhaz foldszinti lakasa, a fal pedig az egyik legfobb tamfal, igy nem hiszem, hogy nagyon lehetne bontogatni.
Mit kezdjek ezzel? Szoljak kozoskepviselonek, vagy hivjak rogton szakembert? Vajon allja-e ezt a kozoskoltseg altali biztositas?
https://heureka-kreativ.hu
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ha tudja valaki a biztos választ vagy azt, hogy hol találok rá, légyszi írja meg! Mennyire alacsony vércukorszint alatt illetve mennyire magas fölött szükséges orvost hívni? Jelen pillanatban nem aktuális, de mivel cukorbeteg van a háznál, szükséges tudnom. (2. típusú betegség egy idős embernél, aki nem nagyon szeret inni. Lidércnyomás... De nekem, nem neki. )
-
Bjørgersson
félisten
válasz customer114 #18138 üzenetére
Itt időjárástól függetlenül van mindenki megbolondulva.
-
customer114
őstag
2 napja, >30°. Mindenki meg van bolondulva?
(itt PH-n legalább is sose látott agymenés van.. "35°C azaz az új április 1." )
-
Bjørgersson
félisten
válasz Predator2 #18136 üzenetére
Ha a ket varos kozul van valahol munkaugyi kozpont, ott erdeklodj szerintem.
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretnék még1 szakmát (technikum) tanulni, viszont elég tanácstalan vagyok.
Valószínűleg megfogtok kövezni, de remélem tudtok segíteni is.Van egy érettségim és egy Gépész Technikumom. Keresek olyan intézményt ahol felnőttképzéssel foglalkoznak. Használtam a Google-t, de nem volt segítségemre. Nógrád megyében lakom.
Balassagyarmat vagy Vác jó lenne nekem tanfolyamot illetőleg, több gimi és középiskola is van itt, de nem találtam felnőttképzéssel foglalkozó részt.Hogyan állnátok neki keresgélni? Hova menjek ezzel kapcsolatban tájékozódni?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Spet
addikt
válasz customer114 #18128 üzenetére
Blokkoljátok a számot, ha tudjátok a telefonnal. Legtöbbször valami árusító cég telefonszáma.
Ha egyszer valami cég kiadta a telefonszámodat, mert abból ő neki nyeresége származott utána kering az össze-vissza több kézen keresztül.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet magyar focimezt venni? Valamilyen tök átlag boltban lehet, hallottam az egyik meccsen, csak már nem emlékszem ilyen Lidl vagy Tesco vagy ilyesmi volt.
Ha valaki tudja ne tartsa magában ezer köszibagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Bjørgersson
félisten
Miért nem látom iPonon az ingyenesen letölthető programok menüpontját?
-
customer114
őstag
Sziasztok,
+3630/5817347, hogy csörgethet ez a szám engem és pár az én számomtól teljesen független rokont? Felveszed, semmi, nem szól bele. (Az én számom nem szokott neten megadva lenni és másé sem)
A gépek már belföldi 30-as számmal is tolják az ipart?
Köszi.
-
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Néztem jó pár részt az "Állítólag" c. sorozatból.
Sokszor rakétáznak, robbantgatnak.
Innen ered a kérdésem....Melyik a legerősebb "kémiai" robbanószer ? ( Már ha így nevezik ? )
Nem Atom-ra gondolok ( Maghasadás , Magfúzió ).Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
krizmo_
addikt
válasz Rivaul #18120 üzenetére
Üdv,
Nem tudom mik az elképzeléseid, de így első körben azt javasolnám, hogy nézz szét a munkaügyi központ képzései között. Ha nagyon nem nyerte el egyik sem a tetszésed, akkor iratkozz be egy nyelvtanfolyamra. Ez ingyenes, és még fizetnek is érte. Arra, hogy elindulj valamerre annak tökéletes egy ilyen képzés.
De az iskolák honlapján is szétnézhetsz, hogy melyek azok a képzések, amelyekre te is járhatnál. Mivel már betöltötted a 26. életéved így csak estire vagy levelezőre iratkozhatsz be. Természetesen itt is vannak ingyenes képzések.
Ha felsőfokú OKJ-t szeretnél, akkor ahhoz kell értettségi. Az értettségi megszerzésén nem gondolkodtál?"amire ki van írva hogy 300eft azt én tudom államilag finanszírozottra kérni?"
Ha indítanak ingyenes képzést az adott szakmát illetően, akkor azt feltüntetik, ha nem így van, akkor mindenképpen fizetős.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz urbi73 #18121 üzenetére
Az illetékes szervnél tennék egy bejelentést: [link]
Persze név nélkül...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
urbi73
senior tag
Üdv . Mit lehet egy olyan céggel tenni ,ami gyakorlatilag xarik a dolgozók egészségére? Egészen pontosan ,kb 3 hónapja nem hajlandóak megjavítani az elszívó berendezést . Egyre rosszabb így dolgozni , de nem egyszerű ebben a régióban elhelyezkedni ,másik munkahelyet találni .
[ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Egy darabig itthon vagyok és gondoltam kéne akkor már valamit kezdeni magammal. Szóval 30 körüli vagyok. 10 osztályos iskolai végzettség. Eddig szakma nélkül. Logisztikába bármikor elhelyezkedek de szeretnék valami más irányba is körebe nézni. Így jutottam el az OKJ-ig. Nah de mi, vagy hogy? Hiába böngészem a netet de értelmesen nem találok semmit. Ha van egy tanfolyam amire ki van írva hogy 300eft azt én tudom államilag finanszírozottra kérni? Vagy ez külön listás? Nem találok egyértelmű dolgot hogy mit és hol tudnék tanulni ingyenesen.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Sziasztok!
Nektek is így van?
Ha akarok írni egy bejegyzést, akkor nem kiteszi egyből, hanem elraktározza "Be nem fejezett bejegyzés" címen. Ahol a többinek pedig írja az idejét (mióta van fent), ott az áll, hogy "SOHA".
Ez mindenkinél így van?But who is watching the guardians?
-
C. s.
addikt
válasz Krogoth #18113 üzenetére
Na, akkor már nem is értem! Én meg ezt találtam a Metro honlapján:"Ki veheti igénybe a Metro Kiszállítási szolgáltatását?
A Metro Kiszállítási szolgáltatása egy exkluzív szolgáltatás azon HoReCa partnereink számára, akik vásárlásonként meghaladják a nettó 50.000 Ft feletti értéket."
[link] Akkor most mi van? És ki a HoReCa partner? Meg valami szerződés is kell a kiszállításhoz.Szerk.: Idézet arról az oldalról, amit Te linkeltél (a legtetején van):
"Felhívjuk figyelmüket, hogy ezt a szolgáltatást kizárólag üzleti célú beszerzések lebonyolítása céljából, előzetes szerződéskötés alapján vehetik igénybe üzleti, vállalati partnereink! Nem üzleti célú beszerzési igényeket emiatt nem áll módunkban kielégíteni."
Akkor tárgytalan is az egész dilemma, csak háztartási mennyiségben gondolkodom. Köszönöm a segítséged!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #18108 üzenetére
Akcióban kell venni, mi is féláron vettük onnan a székeinket.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Borisz76
veterán
-
-
Shingen
addikt
Srácok!
Nem tudjátok mi az oldal neve annak a német oldalnak ami olyan mint nálunk a használt autó?
Illetve ha kintről hozol be kocsit milyen összegeket kell még ráfizetni, hogy itthon forgalomba lehessen helyezni?
Köszi風林火山
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #18101 üzenetére
Köszönöm, bár ahogy látom, pont a 10-20 ezres kategória üres.
pjen úgy értettem, hogy gagyinak tűnnek az árukhoz képest. Bár ez ennyi pénzért nem is tűnik olyan rossznak.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami megbízható netboltot, ahol reális áron tudok háztartási vegyi árut és élelmiszert rendelni és utánvéttel házhoz is hozzák? (Nem pizzára gondolok )
A Tescóról úgy tudom, hogy foglalkozik ilyennel, de megnéznék más lehetőségeket is, mielőtt belevágok. Ők eléggé drágán hozzák ki, ha minden igaz.
-
pjen
félisten
válasz Bjørgersson #18100 üzenetére
Azért Cattus kollégának van valami igaza.A lényeg egy széknél nem a dizájn,hanem a kényelem a használhatóság.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #18094 üzenetére
Tesco. és ez nem vicc...
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- LENOVO THINKPAD UNIVERSAL USB-C DOCK
- Újszerű - Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Black Titanium
- 10db eredeti ps3 játék egyben eladó
- Új Asus Z13 Flow 2in1 WUXGA 120Hz Touch i9-12900H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM karcmentes Hibátlan új Állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest