- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
donpici83
csendes tag
Jó reggelt, sziasztok!
Kis segítséget kérnék Tőletek.
Ismerősömnek a gépe olyat hibajelenséget csinál, hogy a gép bekapcsol, de viszont nem jön ki sem az alaplapi, sem a VGA kártyáról jel, így úgymond a monitor csak villog, semmit nem jelenít meg. A gépet bekapcsolván hallatszik hogy megy. (Alaplap Gigabyte GA-73PVM-S2H). A VGA kártyát kivettem hátha az okozta a problémát, se semmi. 2 monitoron letesztelve sem hozott semmi változást. Az alaplapi elemet már cseréltem, mert lemerült. memóriákat kivettem, semmi jelzés nem jött vissza. Tápot is cseréltem azzal sem oldódott meg a helyzet. Így alaplap hibára tippeltem.Hoztak egy másik használt alaplapot (Gigabyte EG41MFT-US2H). De ezzel is ugyan az a helyzet. Nem mutat semmit se. Ilyenkor mi a helyzet. Ez is alaplap hibás? Mi tévő legyek most?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.
Donpici
-
donpici83
csendes tag
válasz Geresics #13118 üzenetére
A memóriákkal volt gond nagy valószínűséggel. Mert azokkal játszadoztam és utána lett kép. A win beindult, de de kék halált ad. Lehet nem tetszik neki a régi alaplap driver-ei. úgyhogy most szépen újra telepítem. Köszönöm a segítségeteket. Reméljük most már nem lesz gond vele
Donpici
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Hibátlan - MSI Z370-A Pro LGA1151v2 alaplap
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest