Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attamero81
senior tag
válasz #65675776 #42934 üzenetére
A tab-on én is szinesnek látom a hozzászólásomat,de másik monitoron és másik HDMI kábellel is fekete-fehér.Esetleg ami még eszembe van a délutáni Win összeomlás amiért újra raktam.Viszont a win betültésnél a win8 logo még szines.Vagyis amikor az asztal bejön olyankor vált át fekete fehérre.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
attamero81
senior tag
Hello!
Lenne egy nagy kérdésem illetve problémám:
Gigabyte GA-F2A88XM HD3
Athlon x4 740x
4gb Kingston Hyperx Fury 1866MHz
Gigabyte HD7790 1GHZ Edition
Ez a konfigom van.Na most a mai nap feldobtam a win8.1 Enterprise-t és egy kis Cod után fekete-fehér a kép a monitoromon.(24SA300 --> HDMI-n,VGA-n is)
Az lenne a kérdésem,hogy ez szoftveres hiba vagy hardveres?[ Szerkesztve ]
-
attamero81
senior tag
Nari1982:
Nekem is ez volt a hibam.A mostani alaplapomba.Egy test-re visszakuldtem a boltba,de nem jott ki hiba.Minden konponens hibatlanvolt.A videokarim ment masik gepbe,a ramok szinten.A mainapig nemtudom,mi a rossz sebvolt vele.[ Szerkesztve ]
-
attamero81
senior tag
Egy kis segitseg kelleneAdott az alabbi konfig ami a leirasomba van.A procit cserelnem A10 5800K-ra es egy hibrid cf-et akarnek letre hozni.A kartya tipusa amit hasznalok egy hd6790.
-
attamero81
senior tag
válasz techno21 #40020 üzenetére
Hello.En a procira gyanakszom.Valoszinuleg egy belso zarlat lesz vagy egy mikronji hiba a proci felepiteseben,mert ahogy kiveszem cpuvoltage ingerli elo a hibat,amely aztan sok felrevezeto nyomot ad neked.Gondolok itt a ram hiba,tap hiba.A proci esetleges hibaja miatt a lap bridge-je csinalhat ilyet.Nekem proci hibabol ami eredt az a procifelismerest lotte el.A bizonyos procit bele raktam utana random irkalta ki a proci tipusokat.
-
attamero81
senior tag
Megneztem.a kari szar.viszont egy r7 240-el is neztem a sajat konfigot es akkor is osszeomlik.csikos es fagy.megy a lap vissza gariba.
-
attamero81
senior tag
Helloka!
Lenne egy nagy problémám.Jelenleg van egy konfigom ami hallott.
Gigabyte GAF2A88XM-HD3
Athlon X4 740X
2x2 gb ram (1db 1600 és 1db 1333-as)
Gainward GTX460 1GB
WD 500GB Sata3
Na most volt egy TDR hibám.A GTX460-ast nem kajálta a lap.Visszavette a gazdija,de nála viszont jó.Vettem egy HD6790-est ami másnál szintén jó,de nálam feszt fagy a rendszer és már a HDD-met is tönkre cseszte.Valamint a k csíkozódás és a fagyás egyre sűrűbb.Lehet a lap a szar?Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
attamero81
senior tag
Hello beló!
Lenne egy problémám.Van egy Asrock 970 Extreme3-as alaplap amin az istenért se látja a Win7 az alaplapi hangkártyát.Tesztbe frankón szól az 5.1,de ha elindítok valamit csak a két front szól.A többi csak búg.Mi lehet a gond?
Az 5.1-es rendszerem egy Genius sw 5050.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
attamero81
senior tag
Lenne egy kérdésem hozzátok:
Adott egy Asus Sabertooth 990FX alaplap.Na most lebeszéltek a minap arról,hogy 4db ram modult használjak és a 2x2 GB-ről is.Átmenetileg mégis ezt lesz,mert a 2x4-re még nem találtam megfelelő tetszetős és stabil típust.Na most az a kérdésem,hogy a proci hűtőm amit ma vettem (Noctua NH-U12P) be log az első memória modul foglalat főlé.Baj-e ha nem az 1-3 hanem a 2-4-es memória foglalatott használom mint dual channel-t?Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
attamero81
senior tag
válasz Core2duo6600 #7011 üzenetére
Ramok lesznek még benne,de nem kaptam akkor egyformákat ebből csak ezt az egy párt.Az 1TB nekem meg főleg elég,mert sok olyan dolog van amit ezen tárolok az újdonságokat amiket szerzek az pedig nem sok vagy nem nagy terjedelmű.A játék miatt kell nekem a 7870 igazából,de a játék terén is 4-5 játéknál több nem érdekel.Nagyon erős illetve drága VGA-t nem akartam venni,mert felesleges és nagy tuningokat nem szoktam csinálni.De akkor hosszú távon nem lesz gondom vele úgy veszem ki szavaidból!
-
attamero81
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kb.egy éve veszek felső kategóriás gép alkatrészeket és lenne egy pár kérdésem az alábbi konfigomhoz,konfigomról:
-AMD FX8150 Bulldozer rajta ez -- Noctua NH-U12P
-Asus Sabertooth 990FX
-2x2 GB Corsair Dominator 1600MHz-es verzió
-Asus HD7870 DC2-2GD5
-Corsair Force 3 60 GB-s verzió
-WD Green Caviar 1 TB háttértárnak
-CM HAF 912+ kuckóban az egészNa most a kérdések:
1.Az alaplapnak milyen rossz illetve jó tulajdonságai vannak?Mire figyeljek jobban oda?
2.A Corsair Force 3-as SSD-t kell-e hűtenem,illetve van-e valami gyenge pontja ennek a szériának?
3.A Win7 elég vagy jobb lenne a Win8 későbbiekben?
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest