- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs0924
tag
Sziasztok!
Egy (feltehetően) alaplap hibára szeretnék megoldást találni. Nagyon idegesítő, kérlek ha valaki tud segítsen mert meghülyülök
Adott a vas:
MSI A78-G41 PC mate
A10-6800K
4GB Kingston HyperX
Corsair VS450
Samsung S22D300 22"A gondom a következő: Eddig egy R9 270X-el használtam a konfigot, átmenetileg az APU-val megy most. A montior egy S22D300 22"-s VGA csatlakozóval összekötve az alaplappal. Mikor a gép indul, a bios és a windows indítási képernyő teljesen szétesett, csíkos, szellemképes. A Bejelentkező képernyőnél már a jó a kép, de 1680x1050 felbontásnál nem tudom feljebb tolni. Ha 1920x1080-ba teszem az asztal fele látszik csak, az ikonok, tálca egyebek már kívül esnek a képernyőn. A játékok, ami pl 1204x768-ban megy, a képernyő kis részét foglalják csak el, a többi része fekete. A gép hdmi-n keresztül egy lcd tv-re is ki van kötve, ott semmilyen hibajelenség nincs. Ötlet?
Nagyon köszönöm előre is!
Never blame anyone in your life. Good people give you happiness. Bad people give you expirience. Worst people give you a lesson. & Best people give you memories.
-
hcs0924
tag
Hát sajnos minden hiába Vga kábel csere, win, driver reinstall, minden megvolt és ugyanaz a gond. A BIOS szellemképes, felbontás nem jó, stb. Alaplap hiba lehet ez?
Never blame anyone in your life. Good people give you happiness. Bad people give you expirience. Worst people give you a lesson. & Best people give you memories.
-
hcs0924
tag
válasz Zsivaagoo #42054 üzenetére
Igen, minden ilyet megcsináltam és semmi. Ez nem lehet már inkább hardver gond? Pl az alaplap vga csatija? Egyszerűen már nincs ötletem
-
hcs0924
tag
-
-
hcs0924
tag
Sziasztok!
Korábban mar írtam ide [ezzel] a gonddal kapcsolatban.
Amit eddig próbáltam:
-Kábelek cseréje.
-A monitor masik gépeken tökéletesen működik.
-Driver, monitor illeszto stb ujra telepítése.Az a10 6800k helyett egy a4 4000 lett berakva próba erejéig, az is ugyanezt produkálta, igy gondolom az APU hibája is kizárva.
Kérdésem hogy ez akkor mar egyértelműen alap lap hiba? Göndolom más nem okozhat ilyen hibákat?!
A kép tehát bármit csinálok ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
hcs0924
tag
Mindenkinek nagyon köszönöm aki segített, megvan a megoldás
Egy BIOS frissítés helyre rakott mindent
Nagyon fáj így utólag, aki hasonló cipőben jár ne hagyja ki ezt a lépést
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest