Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
"Billentyuzet mukodik, de nem kap feszultseget."
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem az érdekelt, hogy a billentyűzet működőképes-e, hanem hogy jelen pillanatban működik-e, azaz kap-e feszültséget. Ezek szerint nem, tehát véleményem szerint továbbra tápellátás lehet a gond.
-
cinemazealot
addikt
Billentyűzet egyébként működik? Egy USB kábellel ha rádugod a gépre a telefonodat, elkezd tölteni?
A PCIe (a fellelt pinout ábrák szerint) 12 és 3,3 V-tal táplálja a bedugott eszközöket. Nem tartom kizártnak, hogy utóbbi kapcsolatban van a tápegység 5 V-os ágával, így ha ez elszáll, a 3,3 V is elszállhat. Ez persze csak spekuláció részemről, nem vagyok szakértője a témának.
-
cinemazealot
addikt
-
Kobe
veterán
Nem tudom mi lehet a hiba forrasa. Gep bekapcsolaskor a legtobb esetben nem bootol be a gep, de meg aramot sem ad le USB-n keresztul sem.
Pl a kulso hangkartya / vilagitos billentyu ledjeinek fel nem villanasakor mar tudom, hogy gaz lesz es el sem fog indulni.Ennyire jol sikerult a windows frissites vagy mi tlrtenhetett?
A fura hogy ismerosomnel az o gepe pont ugyanezeket produkalta..... -
imotrepus
aktív tag
Nekem épp a frissítés közben fagyott le a gépem mikor a 30% után automatikusan újra indítja magát a Win. Percekkel később vettem csak észre, hogy nem folytatja a frissítést csak a Win10 ablak maradt. Folyamatos gomb nyomásra állt meg és indult csak újra, aztán F1 vagy F2. De azóta nincs vele semmi gond, hiba nélkül indul és megy mint előtte!
Regisztrált 2012-02-12 21:53
-
Chaser
legenda
ehhhhhh, ezeréve' nincs az alaplapokon semilyen igp, vagy a cpu-ban van vagy nincs, a kivezetések vannak a lapon, ha olyan cpu kerül bele ami tartalmaz igp-t akkor ki lehessen küldeni a jelet
továbbá az említett gb lap is ismerei a 3xxx-et, sőt elárulom a sokkal olcsóbb gb b450m s2h is ismeri
vrm-ben tényleg jobb a tomahawk, azt eltaláltad, de lottót ne vegyél sztem.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
Biztos, hogy nincs, nem jól értelmeztétek az írást.
(#70810) Cadal: nem fog adni IGP nélküli CPU-val képet, az alaplapon csak a kivezetések találhatóak.
Azt is írják, hogy CPU függő a használata az alaplapi videó kimeneteknek, azaz olyan CPU kell (APU) amiben van IGP, mint pl. Athlon 200 GE, Ryzen 3 2200G, Ryzen 5 3400G, stb...+1 a Tomahawk MAX-ra, pláne Ryzen 5 3600-hoz. mATX méreten pedig B450M Mortar MAX.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest